Mennyi pénzt szántok melltartókra?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és az érdekel hogy ti hol vesztek melltarókat, és mennyiért?2015. szept. 4. 16:56
1/5 anonim válasza:
14 évesen a Triumph-ot ajánlom Neked! Fontos, hogy minőségi melltartót hordj, ami méretben is tökéletesen passzol!
Nekem is Triumph volt az első, meg Sariana. De sajnos nem tudom, hogy Sariana létezik-e még.
29/N
2/5 anonim válasza:
szerintem ha nincs nagy melled, akkor nem kell a triumphban vagyonokat szánnod rá. a h&m-ben, tezenisben, women's secretben vannak jók. én max 6ezret szánok rá, de inkább olyan 4 ezer körüli áron szoktam venni.
3/5 anonim válasza:
Nekem a márkásak (Triumph, Tezenis) nem váltak be, nem passzoltak a testalkatomhoz. Sokáig New Yorkerben vettem a melltartókat, de elég gyenge a minőségük - kijött a merevítő, eldeformálódott a szivacs a kosárban. A mosatni melltartóimat a Lidl-ben vettem. Lekopogom, de az eddigi legjobb darabjaim. Nagyon jó a minőségük, tökéletesen illeszkedik. Ezekre 1400-2000 forintot költöttem darabonként.
4/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy neked mekkora a melled, nekem ennyi idősen még kicsivolt sajnos, akkor a tescoban vásároltam merevitő nélkülit a gyerekrészlegen. Most már a tezenisbe szoktam, ott vannak ilyen akciok, hogy három db ötezerért, vagy néha féláron, akkor szoktam vvenni. 2500ft alatt vettem eddig az összeset.
Sok sikert!:)
17/l
5/5 anonim válasza:
Amennyi van. (Semennyit.)
Ja, meg az én méretemben nem is kapni... (Így sehol.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!