Lányok/nők, mennyi időt szántok a sminkelésre?
Például:
suliba/munkába indulás előtt?
buliba készülődéskor?
vagy csak egy laza délután mikor találkozol barátnőkkel?
Kb. 2 percet vagy még annyit sem.
Mindig ugyanúgy sminkelek, nincs külön melós, barátnős sminkem, az erős festéket meg nem tűröm magamon.
Korrektort teszek a karikáimra és a felső szemhéjan tövébe húzok egy középvastag vonalat szemceruzával, amit utána elmaszatolok, hogy ne legyen olyan markáns. Ez utóbbi is csak azért kell, mert szemüveges vagyok és a mínuszos lencse kicsinyíti a szemem, azzal a kis szemceruzával meg kicsit nagyobbnak tűnik. Ha bírná a szemem a kontaktlencsét, akkor csak korrektort használnék.
az alap szaladgálós kb 5 perc alatt kész van: bb krém, púder, szempillaspirál, pirosító. ha már tusvonalat vagy egy kis barna szemhéjárnyalást csinálok, ahhoz több idő kell, pluszban 5-10 perc, mikor mennyit bénázok. :D
buli előtt több idő a sminkelés, de sztem fél óra alatt megvagyok vele.
Mivel kicsit problémás a bõröm, az alpozás púderezés mindennapos, emellé egy átlagos napra,munkába áltában csak szempillaspirált max kis bronzosítót vagy pirosítót, szájfényt használok, ez megvan kb 10 perc alatt.
Ha alkalom van (vásárolgatás, elmegyünk kajálni valahova, rokonlátogatás, buli stb) akkor szeretek okot találni arra, hogy sminkelhessek, simán elpingálok akár 25 nagyon néha 30 percet kb, ebben benne van az alapozás, szemhély árnyékolás szemhélypúderrel, szemceruza vagy tus, pirosítás, kontúrozás, száj sminkelése.
Szeretek kreatívkodni, gyakorolni és erre idõ kell. :D
általában 15 percet szoktam hajjal együtt :)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!