Rá lehet érezni a sminkelésre?
Könnyű, alap sminket föl szoktam magamra dobni (alapozó, szemceruza), avval nincs is baj. De ha valami kissé komplikáltabbat (pl. füstös szemet) szeretnék készíteni, hát az valami botrány! Hiába nézem a sminkes videókat, kb. úgy tudom leutánozni, mint egy férfi vagy egy kisgyerek. Követem lépésről, lépésre és botrányosan sz*rul néz ki.
Próbálok gyakorolni, de semmi fejlődést nem tapasztalok. Valaki volt hasonló cipőben? Rá lehet érezni?
Köszönöm a választ!
Próbáltam én is, hogy na, most csak követem a szem formámat és rögtönözök egy erősebb sminket.. hát az is pont olyan lett.
A legnagyobb problémám, hogy vagy ilyen pandamaci sminket csinálok, ha meg próbálom "cicásítani" (videókon tök egyszerű ilyen V-t produkálni a szemük sarkába), hát az is, mintha farsangon Batmannak készülnék.. Ezekre a határokra képtelen vagyok ráérezni. Arra van valami tipped, tippetek?
próbálkozz egy darabka ragasztószalaggal ahogy a csaj a videóban. tudom videó... de nem tudtom elmagyarázni a ragasztós dolgot : D
http://www.youtube.com/watch?v=0SgQophEJgc
szóval így talán nem lesz panda szemed, mert a leragasztott részre nem kerülhet smink... én általában a szemöldököm alatti csontig a szemhéj hajlata fölé viszem fel a sötétebb szemhéjpúdert, ívesen egészen a belső szemzugomig. az alatt meg valami világosabb színt használok. ha kész és levetted a ragasztót a kapott él mentén húzd ki a szemed tussal. ha csak a szemhéjadon van smink akkor szerintem alul ne húzd ki végig csak a külső egyharmadát. hát nem tudom mennyire fogalmaztam érthetően talán tudsz valamit hasznosítani belőle : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!