Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúk, férfiak! Milyen illatot...

Fiúk, férfiak! Milyen illatot szerettek egy nőn érezni? (parfüm, dezodor, vagy testápoló is lehet)

Figyelt kérdés

Ha tudtok márkát, az nagyon jó, de ha csak illattípust (pl. vaníliás, gyümölcsös, citrusos, fűszeres, édes, stb.), annak is örülök. Nem feltétlenül randizáskor gondoltam, hanem a mindennapokban, csak azért ide írtam ki, mert talán itt többen ránéznek. A szépségápolás kategóriába nők néznek be inkább és engem a férfiak véleménye érdekel, mert szerintem legtöbbször olyan illatokat fújunk magunkra, ami csak nekünk és a barátnőinknek tetszik ;)

Csajok, akkor írjatok, ha tuti pozitív visszajelzést kaptatok egy illatról és nem azért, mert a pasitok amúgy is rátok volt indulva :)

2012. nov. 22. 08:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Licsi.

Nagyon beindít!

38F.

2012. nov. 22. 08:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmilyet. Azt szeretem, ha természetes, de tiszta.
2012. nov. 22. 09:24
 3/5 anonim válasza:
Én a nem túl tömény,kellemes illatot szeretem :) az meg hogy édes vagy vaníliás vagy valami más,az nem számít,csak ne legyen tömény és sok :)
2012. nov. 22. 09:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Testápoló, sampon, balzsam, tusfürdő. Mindegy, hogy milyen, mert az összes jó csak ne tömény, meg ne egyforma legyen.

22/F

2012. nov. 22. 09:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Tiszta bőrillatot szeretem. Nem kell parfüm, meg egyebek, de mivel ritka az illatosítás nélküli tusfürdő vagy parfüm, ezért minden nőnek a saját illatához leginkább illő illatot kell választania. Lényeg, hogy ne legyen nagyon erős illat.

28F

2012. nov. 22. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!