Száraz bőrre legjobb testápoló? Legjobb dezodor? (nem izzadok tőle, nem hagy foltot, jó illata van)
az összes testápolót száraz bőrre találták ki, amit eddig kipróbáltam mindegyik jó volt garniertől a babáig - 1000Ft-nál többet nem érdemes rákölteni, sőt még ez is sok
stiftes-krémes dezodorokat jobban szeretem, már egy jó ideje secretet használok, azt mondják a rexona is jó, nekem nem tetszik az illata
Nekem a bőrgyógyász írt fel egyet, ami végre bevált, az ilyen márkás dolgok, semeddig sem tartottak, pár óra után ismét száraz volt a bőröm.
Dezodorra pedig nincs ötletem, most Vichyt használok, de ez mellet is izzadok, meg a antidurostica se vált be.
Egy keveréket, ami sok összetevőből áll (A vitamin is van benne), de mindenkinek személyre szabottan ajánlanak, így nem biztos, hogy ami nekem bevált az neked is jó.
De használtam régen a Spirig cég, Excipial U Lipolotion testápolóját is, az is jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!