Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik kozmetikai terméket...

Melyik kozmetikai terméket szeretitek? (testápoló, spary, dezodor, krémek, akármi) Én nivea-t használok, erősitsetek meg benne hogy jó.18/F

Figyelt kérdés
Remélem a nivea nem árt a bőrnek, viszont arcomon van egy csomó kis pattanás szerű , érdes tőle az arcom és el akarom tüntetni. Nivea termékben van ilyen?
2010. ápr. 6. 15:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Én csak olyat használok, amit nem tesztelnek állatokon, és a Nivea is ilyen, emellett nagyon minőségi is. Sajnos a második problémára nem tudom, mi lenne a megoldás
2010. ápr. 6. 16:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Testápoló: Nivea

Tusfürdő: Nivea

Sampon, balzsam: Nivea

Dezodor (golyós és spray is): Nivea

Arckrém: Nivea

Tonik: Nivea

Arctisztító zselé: Nivea

Láb- és kézápolók: Avon

Örülök, hogy van más is, aki odafigyel, hogy olyan termékeket válasszon, amiket nem teszteltek állatokon.

A kis pattanászszerű cuccok feltehetőleg mitesszerek, én ezekre használom a Nivea Stay Clear! pórustisztító tonikot és a Nivea Clean Deeper! mélytisztító radírozó arclemosót. Nekem ezek beváltak, bár már nem vagyok tini.

21/N

2010. ápr. 6. 16:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Hát én fontosnak tartom hogy mit használok , sehogysem mindegy, inkább legyen drágább de minőségi. És azért a Nivea elismert.
2010. ápr. 6. 18:02
 4/6 anonim ***** válasza:
ha a kis pattanás szerű cuccok az arcodon bőrszínűek és gombostűfej nagyságúak akkor neked egyszerűen egy bőrradírozásra és egy kis kamillás gőzölésre van szükséged, majd egy jó hidratáló krémre és másnapra el is tűnik. nekem legalábbis.
2010. ápr. 6. 18:23
 5/6 anonim ***** válasza:

testápoló: Nivea angel star

tusfürdő:nivea angel star

dezodor:rexona sexy (pink)

arclemosó zselé: Nivea visage young

tonik: Clean and clear

hidratáló krém: nappalra: Nivea visage young control shine

éjszakára:Nivea soft

mélytiszító és radírozó arclemosó: Nivea visage clean deeper

ajakápoló: labello angel star, classic (jó éjszakára)

lábápoló: oriflame

testradír: oriflame

A Nivea nagyon jó!!:)

2010. júl. 5. 11:59
 6/6 anonim ***** válasza:

ja és sampon:Schauma (vékony szálú hajra)

előző vagyok:D

2010. júl. 5. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!