Csajok, ti atlagosan meddig hordtok egy meltartot? Nektek mennyi van belöle? 4 az sok vagy keves? Vasarlasnal menyit szantok db-jara?
Persze nem addig hordom hogy mar magatol is mozog. Ha mondjuk egesz heten sötet ruhakat hordok amik ala jo a fekete melltarto, akkor az csak penteken szennyes. Ha bele izzadtam nagyon akkor cserelek, vagy ha mar latszik rajta a dezodorom.
De ez nem olyan mint mondjuk a bugyi. Ti mikor cserelitek?
A masik pedig hogy ezer, max 1300Ft-nal nem adok erte többet. Akakr sport meltarto, akar pus up. Na es ti?
Én is így vagyok vele, ha mondjuk 2x-3x egymás után mondjuk fehér felsőt veszek fel (persze nem ugyanazt :D) akkor az alá a legegyszerűbb fehér melltartót veszem meg ilyesmi. Szerintem nincs ezzel gond, főleg télen.
Nekem kb 10 db van, de főleg azért, hogy a barátomnak tetszek benne, de amúgy praktikusság szempontjából nem is kellene ennyi :)
Én márkásakat hordok, pl. Tezenis, ennek az az oka, hogy elég kis mellem van, és csak ott találok olyat, ami rendesen jó rám, de csak akkor vásárolok ott, ha elárazás van, tehát 5000 ft-ért én se veszek meg egy melltartót :D
20/L
Azt hiszem nekem is négy darab van. Van hogy több napig is hordok egyet, mert hát miért ne... De lehet hogy én vagyok az igénytelen? :D Na mindegy, problémám még nem volt belőle.
Én is olcsókat veszek, semmi bajom velük. Elég sokáig bírják azok is.
Na igen, ezert kerdeztem en is. Nem latom ertelmet mindennap szennyesbe dobni es sz@rra mosni. A pasim elött ez nem problema. Csak kivancsi voltam, mert hat ahogy elöttem is irtak, az is fehernemü.
Az arat pedig azert kerdeztem mert sok kinaiban is latok iszonyu rdagakat.
Csak kivancsisag hogy mas hogy van vele.
20-25 db van kb ,de ebből hordok 3-at,4-et:D
és mindig kínaikban vagy skálában veszem:) 1 triumphos van de nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!