Csajok, ti atlagosan meddig hordtok egy meltartot? Nektek mennyi van belöle? 4 az sok vagy keves? Vasarlasnal menyit szantok db-jara?
Persze nem addig hordom hogy mar magatol is mozog. Ha mondjuk egesz heten sötet ruhakat hordok amik ala jo a fekete melltarto, akkor az csak penteken szennyes. Ha bele izzadtam nagyon akkor cserelek, vagy ha mar latszik rajta a dezodorom.
De ez nem olyan mint mondjuk a bugyi. Ti mikor cserelitek?
A masik pedig hogy ezer, max 1300Ft-nal nem adok erte többet. Akakr sport meltarto, akar pus up. Na es ti?
7 db van, bár 3 fehér az amit a legtöbbsör használk, abből 1 Push up. 1 pántnélküli kellene még most...
13/L 85/B
Egy melltartót egy napig viselek mosás nélkül, tovább nem. Ez alól csak akkor teszek kivételt, ha mondjuk este addig volt csak rajtam egy tiszta, amíg kiszaladtam a sarki boltba. Az másnap még nyilván jó lesz. De mivel sajnos elég izzadós vagyok, nem tudnám elképzelni, hogy egész héten ugyanaz legyen rajtam, ahogy írták előttem.
Van kb. 15 db, különböző színekben és fazonokban. Pont most vettem nyárra 2 levehető pántosat lenge ruhák alá, ezeknek darabja volt ezres. Általában viszont jobban érzem magam, ha jó minőségű alsónemű van rajtam. Nagy kedvencem a Tezenis, bár ott is inkább akciós idején szoktam bevásárolni, amikor kb. 2000/db.
Egy melltartót egy napig viselek mosás nélkül, tovább nem. Ez alól csak akkor teszek kivételt, ha mondjuk este addig volt csak rajtam egy tiszta, amíg kiszaladtam a sarki boltba. Az másnap még nyilván jó lesz. De mivel sajnos elég izzadós vagyok, nem tudnám elképzelni, hogy egész héten ugyanaz legyen rajtam, ahogy írták előttem.
Van kb. 15 db, különböző színekben és fazonokban. Pont most vettem nyárra 2 levehető pántosat lenge ruhák alá, ezeknek darabja volt ezres. Általában viszont jobban érzem magam, ha jó minőségű alsónemű van rajtam. Nagy kedvencem a Tezenis, bár ott is inkább akciók idején szoktam bevásárolni, amikor kb. 2000/db.
Nekem is kb 4 db van, az összes kínaiból vagy kínai piacról 6-700 Ft-ért veszem őket. Én nagyon szívesen vennék H&M, C&A, Tezenis, hasonló üzletekben, 2-3 ezerért, ha árulnának az én méretemben is (90E). 10 ezres Triumphra meg nincsen pénzem.
Egyébként 3 napig hordom általában ugyanazt a melltartót.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!