Őszi/téli bevásárlás. Ti mit vesztek és körülbelül mennyit szántok rá?
Csizmára, cipőre, táskára, kabátra stb.. minden ami kellhet.
Kíváncsi vagyok ki mennyit költ/tervez költeni és mire.
Van-e már ötletetek, hogy mit és hol vesztek vagy majd csak mentek és ami megtetszik?
Szoktatok minden szezonban táskát, cipőt, kabátokat venni vagy ameddig jó a régi addig nem?
Nem szoktam így direktbe vásárolni szezononként. Ami éppen olcsó, mert nem aktuális, azt veszem meg, így sok ruhám/táskám/cipőm van.
Most amiket be szeretnék szerezni:
-2db Everlast papucs(netről)
-Futócipő(outletből)
-Farmerdzseki, kínaiban 3700 végre találtam normál méretű, díszítetlen, világos színűt
-Vízálló, meleg bakancs télire, szerintem ez még jó ideig marad eredeti áron :( 8-10 ezer Ft, Landroveres.
A legtöbb dologból megvan a tavaji, meg majd útközben ha látom, hogy kell, veszek.
Ha direkt elképzeléssel megyek vásárolni, csak frusztrált leszek, és kidobom a pénzt valamire amit utánna nem hordok.
van egy pár dolog amit keresek, hátha összejön:
-oversized kardigán
-berakott szoknya
-bőr szoknya
-sportmelltarrtó
-kapucnis pulcsi futni (fényvisszaverővel)
-meleg gyapjú zokni
-1-2 új nardág, de ezzel még várok, mert ami van bár laza, de még jó. elég sokat fogytam az utóbbi időben, de még nem álltam vissza a normál súlyomra, majd akkor veszek rendeset.
Nekem cipő és csizma is kellene, jó lenne egy ballon kabát is.
Néhány hosszú ujjú póló, ing blúz és szövet nadrág.
Nem tudok 20 ezer ft-nál többet rá szánni, ha csak addig be nem sikerül újítani egy jó melót.
Sajnos sok a régi bolyhos ruhám.
Én csizmát tervezek venni az őszre, meg egy bőrkabátot. A csizmára 10-15 ezret szánok, a kabátra olyan 20 körül.
Télire megvan mindenem:)
Nem szezononként vásárolok, azokat fogom hordani, amiket tavaly. Se a bakancsom, se a kabátom, se a pulcsijaim, se a nadrágjaim nem mentek tönkre. Már rég kialakult a saját stílusom, nem az aktuális "divat" szerint öltözködöm.
Akkor veszek meg valamit, ha szükségem van rá (tönkrement az előző), illetve ha meglátom, megtetszik és be tudom illeszteni a ruhatáramba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!