Mi a neve azoknak a nagy kötött pulcsiknak?
Figyelt kérdés
Vannak azok a kötött női pulcsik, amik olyan nagyok. Nem tudom másképp elmagyarázni, de az idézetes oldalakon szoktak fent lenni olyan képek. Hol lehet ilyet venni, és mi a neve? Turiba szoktam látni ilyesmiket, de azok olyan aránytalanul nagyok. Vagy nem tudom.. Linkelnétek nekem képeket? Vagy oldalakat ahol vannak ilyesmik? Előre is köszönöm! :)2014. aug. 25. 19:34
2/12 anonim válasza:
Ha tudsz mutatni valamilyen képet, mondjuk egy olyan is jó, amin szöveg van, akkor lehet tudok segíteni. :)
3/12 anonim válasza:
szerintem te a poncsóra gondolsz...
4/12 anonim válasza:
1. Vagyok
Ha arra gondolsz mint ami a képen van akkor kötött tunikanak hívják és lehet kapni H&M-Ben én ott szoktam látni de biztos van máshol is.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos nem ilyenre gondolok, keresek akkor képeket. Köszönöm az eddigi segítséget :)
2014. aug. 25. 20:23
6/12 A kérdező kommentje:
2014. aug. 25. 20:30
9/12 A kérdező kommentje:
Köszii :)
2014. aug. 25. 20:49
10/12 anonim válasza:
Ezeknek szerintem nincs külön nevük, csak most ez a divat, hogy úgy néznek ki, mintha 1-2 számmal nagyobbak lennének, direkt ilyen bő fazonú. Próbálgass a boltban, aztán hátha tetszeni fog magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!