Miért sajnálják a pénz öltönyre vagy legalább sportzakóra miközben pólókra és gyerekes kabátokra kifizetne ugyanakkora összeget? Vagy vesznek Nájkit 40-ért,de minőségi,elegáns bőrcipőre sokalja a 20-ast?
Miért öltöznek meglett pasik "katonának,túrázónak,strandolónak" a hétköznapokon?
Miért dívik a susogós mackó,papucs,atléta trikó,baseball sapka,nagy felíratos reklámpóló,edzőcipő viseletének zsigerekbe égett divatja?
Hát nem tudom, de én például a farmer, edzőcipő, egyszerű kapucnis pulcsi (1-2 színű, semmi minta)és sima póló kombinációban érzem magam a legjobban ez a stílusom, ezt hordom. Ha a helyzet megkívánja akkor viszont felveszek inget, sportzakót is, az öltönyt mondjuk nem szeretem.
2015. szept. 3. 18:20
2/8 anonim válasza:
Mert úgy öltöznek, ahogy tetszik és ahogy kényelmes nekik.
Mi nők is úgy öltözködünk, ahogy nekünk tetszik és mi sem szeretjük azt, ha valaki meg akarja mondani, hogy most ezt meg azt vegyük fel...
2015. szept. 3. 18:22
3/8 anonim válasza:
Öltöny, sportzakó lol, ilyenbe egy átlag pasi nem jár, átlagos nap, vannak akik elegánsak, de inkább tavasszal és ősszel, te se gondolhatod, hogy rohadt melegbe így öltözzön vki. És gondolom az sem árt ha jó képű sármos ezek a jól öltözött pasik ugye?
2015. szept. 3. 19:22
4/8 Sunshinedoll válasza:
Pedig nekem külföldi ismerőseim sokszor mondják, hogy a magyar pasik piperkőcök...
Egyébként szerintem a magyar lányok sem kifejezetten stílusosak... Én is elég kritikus vagyok ilyen téren, de én nem úgy vettem észre, hogy tényleg szörnyű lenne a helyzet a hazai pasik körében, mármint lehetne sokkal rosszabb is, és a fiatal generáció odafigyel arra, mit visel. Ha a fiúknak ez tetszik, ezt veszik fel, sok beleszólásod ebbe nincs.
2015. szept. 3. 19:48
5/8 anonim válasza:
Kerdesem az lenne hozzad,hogy te lejarsz a boltba zakoban vagy kisestelyiben? Esetleg,ha elmesz kavezni egy delutan ,akkor kosztumbe mesz? Mindennek megvan a helye es stilusa. En jobban preferalom a sportcipoket es sportos ruhakat,de ha olyan alkalom adodik ,ahol nem illik igy megjelenni normalis,hogy levaltom.
2015. szept. 4. 12:53
6/8 anonim válasza:
"Elegáns" Mi is az valójában? Mindig az egy évszázaddal korábbi köznapi viselet van kinevezve elegánsnak. Amit száz éve az úrtól az utcagyerekig mindenki hordott, - mert nem is gyártottak mást, - az ma az ünneplő ruha. Azóta egyszerűsösött a vonalvezetés minden téren. Ha egy mai fiatal azokban az elegánsnak mondott, és egyben ódivatú ruhákban jár, mint a saját nagyapja, a környezete a háta mögött egyszerűen majomnak tartja. Ez van. Elhiszem, hogy neked az tetszik, ez mindenkinek egyéni ízlése, de a fiúk a saját környezetüknek és saját ízlésviláguknak is meg kívánnak felelni. Manapság a sima vonalvezetésű, testhezálló ruhák világát éljük, sokan ezt tartják szépnek / menőnek / szexinek stb., nem az ilyen buggyos-fodros-gimbes-gombos-kaotikus és röhejes cuccokat.
2015. szept. 4. 13:35
7/8 anonim válasza:
Szerintem úgy öltözzenek, ahogy jól érzik magukat. Én se szeretem, ha más beleszól ebbe. Sportos vagyok, jobban kedvelem a lazább ruhákat, de ha olyan helyre megyek, akkor alkalomnak megfelelően öltözöm, viszont a boltba vagy csak egy szimpla hétköznap nem fogok kosztümöt venni...
2015. szept. 6. 13:51
8/8 anonim válasza:
Én mondjuk szeretem a zakót,van is sportblézerem,de a suliban a tanárok kerek szemmel néznek rám,hogy minek öltöztem ki...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!