Hogy öltözködnek a rocker lányok? Honnan lehet őket felismerni, ha nem bandás polót hordanak?
Nem minden rocker öltözködik úgy. A legjobb barátnőm például rocker, de a hétköznapokban egyáltalán nem öltözik úgy, meg nem mondanád róla, hogy az.
Egyébként: Fekete cuccok, szegecses dolgok, bakancs,
Ahogy tetszik nekik.
A rockerség, mint ahogy a többi hasonló stílus, nem az öltözködésen múlik. Szóval onnan lehet tudni, hogy beszélgetsz vele és megismered a világnézetét, zenei ízlését, stb. stb.
Egy teljesen egyszerűen öltözködő csaj is lehet vérbeli rocker/metálos/goth/stb, aki tetőtől talpig feketében, bakancsban meg szegecsekben, feltupírozott hajjal tombol egy-egy hétvégi koncerten vagy találkozón.
Rólam sem mondaná meg senki, hogy egy goth és egy metálos keveréke vagyok, mert nem hordok elcsépelt szegecses meg gyöngyös ékszereket, nem festem a körmöm/arcom/hajam és az acélbetétest is már rég eltettem hosszú sétás, kirándulós napokra, mert arra még jó. Feketét hordok és kész, de semmi közhelyes meg giccses hülyeség. Esetleg a szoknyáim szembetűnőbbek nyáron, de azok sem ilyen darkshopból szalajtott túlcsicsázott nejlonvackok.
hát nem tudom, én elég sok divatosan öltözködő rocker lányt láttam :)
úgy értve, hogy divatos fekete felső, naci...
Szerintem sosem lehet tudni:)
Sok pózert láttam már bandás pólóban, tumblr-szerkóban :D
És a legtöbben meglepődnek, ha megtudják, hogy én is rock/metál zenét hallgatok... Pedig sok bandás pólóm van, általában feketében járok, szeretem a bőr karkötőket/szegecseket és még bakancsot is hordok (nyáron creepert) xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!