Fiúk! Mit gondoltok a rocker/punk csajokról, akik úgy is öltözködnek, hogy kilóméterekről látszik rajtuk, hogy rockerek/punkok illetve a tarajos csajokról?
Figyelt kérdés
2013. dec. 27. 23:57
1/11 anonim válasza:
Fel merik vállalni magukat, ami a mai világban nagy tett. A magabiztosságot mutatja, ami bizonyos értelemben szexi. Nekem külsőre sincs gondom velük.
2/11 anonim válasza:
Engem izgatnak :) 19/F írj privátot bátran ;)
3/11 anonim válasza:
Hajjaj :D Gondolni gondolok sok jót róluk, csak van egy hatalmas hibájuk: Alig találni valódi rocker csajokat. :(
4/11 anonim válasza:
ritka rocker csajok? ugyaaan...én glamrocker vagyok :D az egyik legritkább fajta. Néha teljesen egyedül érzem magam ez miatt.
17/L
5/11 anonim válasza:
Ja hát nem egy elterjedt stílus manapság, Műfajból talána Kiss amit ismerek, mást nem igazán tudnék említeni. De akkor már tudni, hogy ellenkező oldalon is hasonló a szitu. :(
6/11 anonim válasza:
"Pánkcsaj az álmom és azt remélem,
Letépi a ruhám és kiszívja a vérem!"
7/11 anonim válasza:
5-ös. Például Mötley Crüe? Bon Jovi? Alice Cooper? :)
Itthon nincsenek is glam bandák :/ A Disco Express volt és kifújt.
8/11 anonim válasza:
Glam ban nem nagyon mozgolódtam sose, csak ugye Kiss el alapból összefut az ember, ha csak kicsit is érdeklődik a rock felé. :)
10/11 anonim válasza:
NovaRock on voltak idén nyáron pont. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!