Az orosz nők tényleg elegánsabban, nőiesebben öltözködnek az átlagnál, vagy ez is csak egy "legenda"?
Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 12:49
4/10 anonim válasza:
szerintem a spanyol és az olasz hölgyek csinosak
5/10 anonim válasza:
A spanyol és az olasz nőket nevezik latinoknak, azt tudom, h a német nők általánosságban rondák, az orosz nők viszont nagyon szépek, csinos és valóban elegánsak ez amit leírtál ez mind igaz rájuk nagy részben. :)
7/10 anonim válasza:
szerintem az orosz lányok gyönyörűek *.* de öltözködésükről nem tudnék mit mondani :D
8/10 anonim válasza:
Azok a franciák! :D Az orosz nők csak szépek :)
9/10 anonim válasza:
Karl Lagerfeld pl. azt mondta, Oroszországban élnek a legrondább emberek. Szóval ki ezt mondja, ki azt, nyilván ott is vannak szépek, és rondák, elegánsak, és ízléstelenek.
10/10 anonim válasza:
Közel lakom az orosz nagykövetséghez, gyakran látok olyan nőket, akik oroszul beszélnek... Semmivel nem szoktak nőiesebbek vagy elegánsabbak lenni az átlagnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!