Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Oda vagyok a pop-rockért....

Oda vagyok a pop-rockért. Hogyan oltozhetek, mi fér még ebbe bele?

Figyelt kérdés
hat igazabol en oda vagyok a pop-rockert .... Rihanna .... Meg a baratok - kozbol Csifo Dorina - bár o mar rock-os. igazabol ugy szeretnel oltozkozni amiben jol erzem magam es masok sem bamulnak meg , nem mondjak ram hogy na ez rock-os. en nem szeretem az a kemeny rockot , inkabb csak a stilusa tetszik . igazabol hogyan , mit viselhetek ahhoz hogy olyan "Rihannas " vagyis pop-rockos legyek ? a nadraglancert , es azert a bizonyos fekete halos - kesztyuert odáig vagyok :) ........ :) mi az ami " belefer " meg a pop - -rock stilusaba ?
2008. szept. 7. 00:00
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
hát igazabol mar en sem tudom hogy akkor mien stilust kepvisel
2008. szept. 14. 19:20
 22/25 anonim ***** válasza:
59%
Nyomorék. Arra hallgatsz amit mások mondanak. Hallgas rockot meg rnb-t oszt döntsd el. Amugy Rihanna egy csicska összekreált feldolgozásokat játszó tág leányzó.Keress új példaképet.
2008. szept. 14. 20:58
 23/25 A kérdező kommentje:
azert leccives valogasd meg a szavaidat ... nem fogok ezen vitatkozni
2008. szept. 14. 21:47
 24/25 anonim ***** válasza:
88%
istenem,megint jön ez a mi rockosminemmizéria. iszonyúan fel tud húzni az mikor csipogó libák elkezdik ajnározni előttem avrilt vagy másik bálványukat. rihanna nem rockos ezt most közlöm veled,bárhol,bármennyiszer is olvasod a neten. ha 20 ember összeül és mindenfelé szétkürtölik hogy Lukács a Tankcsapdából emós reagge-s akkor elhiszed? egyébként meg keverj az öltözékedbe feketét oszt' csók.
2008. dec. 3. 17:58
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
http://www.youtube.com/watch?v=eSybGRZW4DA bocsi de a rock itt KEZDODIK .. rihannanak ehez semmi koze. megertem h szereted de ossze ne hasonlitsd a pop-ot a rock-al. sem a jonas botherst sem pedig miley cyust nem lehet rockk-nak nevezni...
2010. júl. 3. 19:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!