Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tetszik a vödörkalap?

Tetszik a vödörkalap?

Figyelt kérdés
jan. 18. 18:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik. De én már az a korosztály vagyok, akinek ez már nem is áll jól. Véleményem szerint ez fiataloknak, tiniknek állhat jól.
jan. 19. 01:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem.
jan. 19. 08:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nem
jan. 19. 11:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az mi? A fordított bogrács kalap?
jan. 19. 18:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Bucket hat

Életemben először hallom így magyarítva, hogy vödörkalap.

Elég nagy divat volt az utóbbi években. Én csak “bilifej” kalapnak neveztem, és nem csak a kinézete miatt, hanem mert akkor lett baromi felkapott, amikor Billie Eilish is ilyenben kezdett járkálni.

Én is vettem kettőt, de a klasszikus módon nekem nem áll jól, ezért fel szoktam hajtani a szélét. Így egy kicsit banditás, kalózos kinézete van. Így viszont nagyon bejön, és szoktam is hordani, amikor olyan idő van.

jan. 20. 21:55
 6/6 Paczalos István ***** válasza:
Vadászni, és horgászni praktikus. Amúgy maximum Borivoje Surdilovicnak állt jól, mikor nem kellett felfeküdnie az íróasztalra.
jan. 25. 08:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!