Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nézne ki ez a csizma...

Miért nézne ki ez a csizma nőiesnek?

Figyelt kérdés

Szerintem a megfelelő öltözettel nagyon stílusos darab. Mégis, néhány ember feltette a kérdést, (akiknek a férfi öltözködés a tornacipőben merül ki) hogy miért hordok női cipőt.

[link]

jan. 18. 15:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Elég nőies tényleg. Nekem nőként van olyan alkalmi cipőm, aminek alacsonyabb ennél a sarka :)
jan. 18. 15:28
 2/13 anonim ***** válasza:
55%
Erről ordít, hogy női. Pl a magas sarok, a hosszú, háromszög orr tipikus női dizájnelemek. De az ilyen karcsú kialakítás és a nyitott alkalmi cipőket idéző díszítő szíjak is női jellegre utalnak.
jan. 18. 15:56
 3/13 A kérdező kommentje:

Pedig nem az. Már eleve az eredete is a western stílusbó származik. Azok a fazonok pedig nem voltak nőiesek egy kicsit sem. Persze aláírom, hogy nem tetszik mindenkinek, de attól nem női.

[link]

[link]

[link]

jan. 18. 16:08
 4/13 anonim ***** válasza:
53%

Egy western csizma legfeljebb a magasított sarokban hasonlít rá, de annak is egész más a kialakítása:

[link]

Egyetérteni meg természetesen nem kötelező, mindenesetre az indokokat megkaptad, hogy miért fogja szinte mindenki nőinek gondolni ami a lábadon van, ha ezt felhúzod.

jan. 18. 16:12
 5/13 A kérdező kommentje:

Nem is azt írtam, hogy kimondottan egy wesco csizma, hanem azt, hogy azt a stílust idézi a sarok és a hosszúkás orr.

Nyugodtan gondolhatják attól nőinek egyébként, Magyarországon biztos nem fogsz minden utcasarkon ilyenbe botlani, úgyhogy megértem, hogy nem tudják hova tenni.

Ja, egyébként mikor bő 10 évvel ezelőtt elkezdtem Chelsea csizmát hordani, sokan azt is nőinek vélték. Manapság meg már tucat holmi, minden tini divatdiktátor abban nyomul.

jan. 18. 16:23
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
…mondjuk azért, mert női? 🤔
jan. 18. 16:38
 7/13 A kérdező kommentje:
Legyen úgy, ahogy gondolod. :)
jan. 18. 16:46
 8/13 anonim ***** válasza:
77%
Lehet férfi lábbeli, de nem férfias egyáltalán.
jan. 18. 17:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Stílus függő. Régen a keményebb punk vagy rockereknél hordtak hasonlót.
jan. 18. 19:10
 10/13 anonim válasza:
0%
Magassarkú csizma kedvelő,imádó nővel játszanék, támogatás is lehet
jan. 18. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!