Oda vagyok a pop-rockért. Hogyan oltozhetek, mi fér még ebbe bele?
Rihanna egy ribanc, télleg ninc sköze a rockhoz.
Am te már leírtad h mi tetszik neked, hord a láncos övet és a hálós kesztyűt, és érezd jol magad. Vagy vegyél magassarkú tornacsukát(nekem az van, és imádom)
bazzeg hallgassatok már Rihannát!!! az pop-rock, de mindegy. már a hangzásból is kiderül.
Úgy öltözz ahogy neked tetszik, legyen saját stílusod, ne nézd h mások mit hordanak, azt vedd fel ami jól áll! :)
Úgy öltözöl ahogy akarsz, ahogy jól érzed magad. Én tényleg szeretem a rockot (és nem rihanna és egyéb nyalánkságok tartoznak ide...) de egyáltalán nem látszik rajtam. Van 1 egész szöges övem húú :D Necckesztyűt meg már inkább gótosnak mondanám, de ha tetszik hordd csak, sztem is szép.
És egy rocker társaságba tényleg ne emlegesd rihannát, mer tjobb esetben csak kiröhögnek (annyi köze van a rockhoz mint hellokittynek a death metálhoz..)
rihanna r'n'b... de mindegy. ROHADTUL semmi köze a rockhoz:/
mondd, hány éves vagy? lehetsz vagy 11-12.
de IGAZI rockerek társaságában ne említsd rihannát, mert te fogsz rosszul járni. xD
amúgy jót szakadtam a kérdéseden.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!