Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, férfiak: milyen alsónadr...

Fiúk, férfiak: milyen alsónadrág hordtok? gáz, ha nem boxer hordok?

Figyelt kérdés
ötözőben szoktak miatta néha cikizn

jan. 18. 14:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel?
jan. 18. 15:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, én is fecsket hordok
jan. 18. 16:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Fecskét hordok, mert a boxer fazon nem jön be.
jan. 18. 18:00
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Kezdd őket te is cikizni, hogy olyan ostobák, hogy melegben 2 rövidgatyát vesznek egymásra.
jan. 18. 18:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Laza boxert hordok. Számomra ez a legkényelmesebb. Teljesen hidegen hagy, hogy másokon mi van. Ha van akinek a férfi tanga a kényelmes, felőlem hordja azt. A fecskéssel sincs semmi bajom, ha van aki azt szereti. Ez számomra olyan dolog, hogy van akit cikizni kellene, mert körtét eszik és nem almát?!
jan. 18. 21:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekel.
jan. 19. 00:44
 7/10 ZsocaLatex&PVC ***** válasza:
71%
Fecske,mert számomra magamon és a jól kinéző pasikon is tetszik!40ff
jan. 19. 10:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is többnyire fecskét hordok és sosem cikiztek miatta. Pedig általánosban és gimiben is rajtam kívül mindenki boxert hordott, de nem volt emiatt cikizés.

Most már hordok boxert is, mert végre megtaláltam a számomra kényelmes, praktikus márkát.

Én se cikiznék senkit sem ilyesmi miatt... Akkor se ha semmilyen alsógatyát nem hordana, ugyanis nem érdekel. Mindenki hordjon azt, ami neki tetszik vagy kényelmes.

jan. 19. 13:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Fecskét hordok én is, általánosban még voltak beszólogatások, de nem érdekelt.
jan. 20. 13:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Én férfiaknak tervezett tangát hordok. Az öltözőben sem cikiznek, vagy szóltak meg érte. Lehet van pár furcsax, vagy érdekes megbámulás, de ez már az identitás kérdéskörébe tartozik.
jan. 28. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!