Férfiak,ti honnan vesztek boxeralsót?
Figyelt kérdés
Olcsóbbat vesztek,vagy márkásat?
Milyen jó szempontja van?
2021. márc. 9. 14:41
1/11 anonim válasza:
Lidl alsóneműit nagyon szeretem személyszerint onnan is van a boxereim 90% a. Amúgy mek kínai műszálason kívül bárhonnan vennék viszont 4K nál többet nem lennék hajlandó kiadni egy bboxerért.
2/11 anonim válasza:
Tesco, F&F márka, Trunks fazon. Kényelmes és jó az ára.
4/11 anonim válasza:
Kedvencem a Calvin Klein, J.Press szűk boxer alsók. A legfontosabb, hogy kényelmes legyen, de fontos a színe is.
Sporthoz van szűk Adidas boxerem és Calvin Klein sport alsóm is.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,én is gondolkodtam,hogy majd beújítok egy CK,J press,vagy hollister boxerre,kíváncsi vagyok mennyire kényelmesek. Megnézem majd az F&F-eset is.
2021. márc. 9. 18:08
6/11 A kérdező kommentje:
Ja a Lidl is jól hangzik,csak az nekem nagyon messze van :(
2021. márc. 9. 18:08
7/11 anonim válasza:
+1 a tescos f&f-re, kényelmes és tartós. H&m ben vásároltat simán felülmúlja. Lild-ben is vettem már egész jót én is.
8/11 A kérdező kommentje:
Áhh ne is mond a H&M-es meg a Newyorkeres semmit nem ér,rossz az anyaga és nem is sztreccses a combjánál,mindig visszacsúszik a nadrágba,mintha fecske lenne.
2021. márc. 10. 06:07
9/11 anonim válasza:
én pl angliából, vicceseket
bár most, hogy már nem eu tagok új forrást kell keresnem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!