Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Poliészter boxeralsók mindenna...

Poliészter boxeralsók mindennapi viseletre jók?

Figyelt kérdés
Vagy csak ilyen egyszeri alkalomra, futásra stb aztán szennyes?
2020. dec. 22. 09:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően a poliészter alsók minden célra egészségtelen, nem véletlen drágább rendszerint kicsivel a pamut. Mind sportolásra, mind hétköznapi használatra nem megfelelő, a megfelelő bőrlégzésnek és az izzadtság felszívására sem célrabvezető. Továbbá sokkal hamarabb bepállik és büdös lesz benn bármelyik testrész. Zokninak sem jó poliésztert venni. Szóval, én nem ajánlanám, bármennyire is esetleg mutatós ruhadarabot készít ebből a gagyi alapanyagból a gyártó.
2020. dec. 22. 10:01
 2/5 TR75 ***** válasza:
74%

Funkcionális ruházatnak nem célja az izzadtság felszívása, inkább a gyors átengedése. Erre a célra használják a poliésztert is. Ma már nem ugyanaz műszálas technika, mint 30 éve volt. A műszálas ruha nem egyenlő egy 30 éve vett otthonkával.

Az viszont igaz, hogy egy alkalom után mosás, de legalább öblítés, mert tényleg könnyebben büdösödik. Amíg tart a sporttevékenység, nincs gond, mert a levegő mozgása segíti a párologtatást, de ha megállsz, vagy befejezed, amit csinálsz, érdemes gyorsan váltani, mert okozhat kellemetlen pillanatokat :-D

2020. dec. 22. 10:36
 3/5 TR75 ***** válasza:
100%
Ja, igen, szóval mindennapi viseletre viszont szerintem sem jó.
2020. dec. 22. 10:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Az az érdekes hogy mindennapi viseletre is árulnak boxeralsókat műszálból, 10000 Ft darabját. Jó én most 1500 Ft ért vettem, de kíváncsi lennék a tízezres többet tud-e?

De viszont van egy műszálas felsőm turkálóból az tök jó semmi gond nincs vele, nem leszek benne büdösebb mintegy pamutban, viszont van olyan pólóm ami meg nagyon szagos tud lenni. Szóval igenis van különbség műszál között. Deviszont amíg egy póló nyáron például könnyebben leadja az izzadságot mint egy alsónadrág. Szóval kíváncsi leszek büdös lesz e benne... Xd

2020. dec. 22. 20:31
 5/5 anonim ***** válasza:
55%
Boxer fétises
2021. jan. 2. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!