Szerintetek egy ilyen fehérnemű inkább mindennapi vagy inkább hálószobai viselet?
2020. nov. 28. 09:32
1/12 anonim válasza:
Szerintem az ilyesmiket simán fellehet venni utcára, már akinek bele fér. Egyébként meg hálószobába ennél valami extrásabbat vennék, de ízlések es pofonok :D
2/12 anonim válasza:
Nekem nincs "mindennapi" meg "hálószobai" fehérnemüm, csak egyfélét használok (nem a nagymamabugyi és társait)
3/12 anonim válasza:
Ha megfelelően tartja a mellet, ami nekem nagymellűként fontos, akkor simán hordanám utcára is. A felsőrésze kimondottan szép, ha élőben sem ríkít róla, hogy ez fehérnemű, akkor lehet nem is vennék rá semmit, egy hosszabb fekete testhezálló szoknyával nagyon csinos lenne elegánsabb helyekre, étterembe, stb.
5/12 anonim válasza:
Ha van alatta bugyi akkor mindennapi
6/12 anonim válasza:
Body alatt szerintem csúnya ha még bugyi is van! A bodynak ez a lényege.
7/12 anonim válasza:
Én fiúként hordok sima pamut badyt, de ha még vennék alá alsógatyág hát az nem tudom hogy nézne ki. De szerintem ezek inkább hálószobai fehérneműk mint utcai.
8/12 anonim válasza:
Utolsó, nyilván hülyén "mutatna", ha a bodyd alá húznál egy boxert is, de a kérdés nem férfiaknak szólt, én meg nem fogom a bársony bodym anyagát elviselni a pinámon
9/12 anonim válasza:
De emberek, hát a kérdező nem azt kérdezte, hogy ez felsőruházat-e vagy pedig fehérnemű!
Én nem használnám alkalminak, több okból sem. Egyrészt egy bodyt magadról is nehéz úgy levenni, hogy kecses maradj, ne adj isten szexi is.. Ha meg a pasinak kell lehámoznia rólad, akkor igencsak meg fog gyűlni vele a baja. Nálam ez az a kategória, amit éppenséggel nem baj, ha lát a párom, de az estét nem ebben várnám.
10/12 anonim válasza:
Hát nem tudom én ezt sehova nem venném fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!