Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Középsulis lányok! Ti mikor...

Középsulis lányok! Ti mikor hordtok sportcipőt?

Figyelt kérdés

Sportcipőt csak közbe hordtok,pl. esős napokon,vagy 1-1 alkalommal,amikor sportos szettetek van,vagy ilyesmit iskolába abszolút nem is hordtok? Milyen gyakran öltöztök sportos szettbe??

Ha esetleg linkelnétek azt is,hogy milyen sportcipőtök van,megköszönném. :)

2015. aug. 10. 22:16
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Én gyakran járok abba.:) [link]
2015. aug. 10. 22:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor veszed fel amikor szeretnéd. Ha attól függ az életed, hogy mások mit gondolnak az öltözékedről az már rég nem jó. Legyen saját véleményed!:)
2015. aug. 10. 22:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én csak akkor hordok sportcipőt ha esik az eső vagy ha hideg van. Igyekszem mindig inkább csinosan öltözni, a sportos dolgokat inkább kerülöm. Általában szandált vagy valamilyen magassarkút viselek.

Ha te a sportcipőket szereted, vedd fel azt. A lényeg, hogy kényelmesen érezd benne magad.:)

2015. aug. 11. 00:21
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Én csak sportoláshoz hordok. Iskolába elegánsan járok.
2015. aug. 11. 10:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Mikor esős idő van, vagy épp sportosabb, laza öltözetben vagyok. (Vagy mikor a kék cipőm nem illik a ruháimhoz)

[link]

2015. aug. 11. 10:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos nincs ilyen sportcipőm :( pedig nagyon szeretnék egyet. Mondjuk általában inkább lányosabb vagy csinosabb cuccokat hordok (ingeket, blúzokat meg csinibb pólókat), főként balerinákat vagy hideg időben csizmákat, viszont nem lehet mindenhova így öltözni meg ami azt illeti nekem már kicsit unalmas is. Mármint összesen van egy tornacipőszerű félcipőm, amit fel tudok venni ha kell, de egyébként másom nincsen... Magam sem vagyok illetve a ruháim sem túl sportosak ezért a nagyon sportos kinézetű sportcipők, a neon zöld meg ehhez hasonló színek nem az én világom, de például nem rég valahol láttam egy barack színű sportcipőt meg a neten is láttam lányosabb vagy pl. virágos Nike cipőket, amik nekem például nagyon bejönnek...Szóval annak örülnék, ha egy olyanom lenne. Viszont sok lány ismerősöm jár sportcipőben, szóval szerintem ez nem annyira ritkaság.
2015. aug. 11. 11:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Sportoláshoz hordok csak, egyébként nőiesen szoktam öltözni.
2015. aug. 11. 17:20
 8/8 anonim válasza:

Nekem minden nap edzésem van és nem nagyon szeretek 4 cipővel suliba járni (amiben megyek, melegítő cipő, szöges távolugráshoz, szöges futáshoz) úgyhogy én minden nap sportcipőbe járok:D

[link]

[link]

[link]

2015. aug. 11. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!