Maradjak a tűsarkúnál vagy inkább sportcipőt hordjak?
Nem csak a magassarkú elegáns.
Nem a másik végletbe kell gondolkozni
Köszönöm a válaszod!
Tudnál linkelni olyat amilyenre gondolsz?
Enyhén magasban kevés szép darabot találtam. Az a baj hogy már ilyen extravagáns "szexi" cipőkhöz szoktam.. És rettentő slamposnak esetlennek érzem magam lapos cipőben... Szerintem nálam ez vmi lelki eredetű kisebbségi konplexus v hasonló... Rögtön szégyenlem magam ha vki mellettem szép magassarkúban van én meg egy lapos balerinában...:/
2, eredetileg lovagló csizmát akartam hordani, de nem állt jól mert 39es lábam van (nő létemre) és hosszú benne a lábfejem
Ezért is nem hordok olyat ami lapos sarkú de nem sportcipő
Az ilyen sneaker félében (tornacipő) elviselhető a lábméretem
Tényleg van ilyen, komplexus
szegecses lofer?
Szép szandi
Nőies csizma.
Tényleg nem csak a két véglet van... járj nyitott szemmel, ha elmész egy cipőboltba, nehogy már ne vedd észre a lapos vagy közepes sarkú nőies, elegáns cipőket...
elhiszem, hogy jobban érzed magad tűsarkúban, de ha nem bírja a lábad, muszáj mást is hordanod
vagy ha annyira nem bírod elviselni a lapostalpút, legalább ne tűsarkú legyen
most csak a sarkát nézd, ez magas is, de nem is tenné annyira tönkre a lábad
Utolso a deichmannos az tetszik!:)
Az utolso elotti google linkje annyira nem, nekem azok a kis sarkú cipők viccesek.
A szegecses lofer az jópofa de nem az én stílusom, valahogy nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!