Maradjak a tűsarkúnál vagy inkább sportcipőt hordjak?
A magassarkúid minőségiek? Én most vettem egy Venturini valódi bőr magassarkút és mennyei a többihez képest... De amúgy nálam mindig van egy fekete balerina váltásnak.
Szerintem ez is tud nagyon szép és sikkes lenni:
A balerinakkal epp ez a baj h 39-40es labon nem tunnek tul nyulanknak? Vekony a labam es a vegen mintha csonakazne ugy nez ki a balerina rajtam :(
A masik gondom a tul alacsony cipovel (sportcipovel is) h a baratom 194 cm magas ........ Sza* egy erzes ...
Jó neked! :(
És nem érzed kellemetlennek hogy mellette annyira alacsony vagy?:( én 165-167 vagyok, de idegesít hogy szó szerint lenéz.. Meg màr amúgy is de az mindegy :D
Pl ha kutyát setaltattam sportcipoben akk volt h megnezett mas not akin magassarku volt..-.-'
Aranyosak vagytok koszonom a sok jotanacsot!
Jovo heten szetnezek es veszek valami kenyelmeset ami illik os nagyjabol a stilusomhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!