Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Maradjak a tűsarkúnál vagy...

Maradjak a tűsarkúnál vagy inkább sportcipőt hordjak?

Figyelt kérdés
télen nyáron 8-10 cmes magassarkúban járok egy éve. A ruhatáram is inkább elegáns (legginsek blúzok nőies ruhák) mintsem farmer és pulcsi. Az a baj, hogy észrevettem nagyon eldeformàlódott a lábfejem, gyakran elviselhetetlenül fáj, de nem tudok sportcipőre váltani mert akk új ruhákat kellene vennem. Táskáim is mind elegánsabb darabok. Sportcipőt akarok hordani legalább néhanapján.. De ahoz új ruhatá kellene. Mit tegyek? :/

2015. febr. 28. 15:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

A magassarkúid minőségiek? Én most vettem egy Venturini valódi bőr magassarkút és mennyei a többihez képest... De amúgy nálam mindig van egy fekete balerina váltásnak.

Szerintem ez is tud nagyon szép és sikkes lenni:

[link]

2015. febr. 28. 15:53
 12/21 anonim ***** válasza:
68%
És nekem randa 40-es lábam van jegyzem meg... :D
2015. febr. 28. 15:54
 13/21 A kérdező kommentje:
Igen, minosegiek, nem is faj a labam csak akkor amikor leveszem...10-12 ora utan, amibol kb 4-6ot vagyok talpon mozgasban.. De igy is sza* erzes mert a boltba se tudok lemenni magassarku nelkul ami mar betegseg szerintem.:/
2015. febr. 28. 15:58
 14/21 A kérdező kommentje:

A balerinakkal epp ez a baj h 39-40es labon nem tunnek tul nyulanknak? Vekony a labam es a vegen mintha csonakazne ugy nez ki a balerina rajtam :(

A masik gondom a tul alacsony cipovel (sportcipovel is) h a baratom 194 cm magas ........ Sza* egy erzes ...

2015. febr. 28. 15:59
 15/21 A kérdező kommentje:
** csónakáznék
2015. febr. 28. 16:00
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátom is 190, én meg 160 vagyok, naés? Ettől még lapos cipőkben járok, amik tetszenek, kényelmesek és egészségesek. És ő is szereti rajtam, hogy természetesen járok, egészséges a lábam stb.
2015. febr. 28. 16:18
 17/21 A kérdező kommentje:

Jó neked! :(

És nem érzed kellemetlennek hogy mellette annyira alacsony vagy?:( én 165-167 vagyok, de idegesít hogy szó szerint lenéz.. Meg màr amúgy is de az mindegy :D

Pl ha kutyát setaltattam sportcipoben akk volt h megnezett mas not akin magassarku volt..-.-'

2015. febr. 28. 16:47
 18/21 anonim ***** válasza:
40%
Ne legyél komplexusos a barom barátod miatt.
2015. febr. 28. 20:24
 19/21 anonim ***** válasza:
ne légy már ilyen komplexusos. : ) én 169 vagyok, és mindig magas fiúim voltak, sosem zavart. elegáns cipőkból is van nőies, akár lapos talpú, nagy divat most a vastag sarkú bokacsizma, ami nem olyan magas, de azért mégis. csomó jót lehet találni. ha nem bírja a lábad, ne hordd, sőt, ha eldeformálódott, tuti megmutatnám orvosnak is.
2015. márc. 1. 03:08
 20/21 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok koszonom a sok jotanacsot!

Jovo heten szetnezek es veszek valami kenyelmeset ami illik os nagyjabol a stilusomhoz :)

2015. márc. 1. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!