Pár napja vettem egy drága sportcipőt (NIKE Air Max), amit akkor nagyon kényelmesnek találtam. De amióta hordom eléggé szorít és nem tudom mit lehetne vele kezdeni. Van rá valami mód, hogy bővítsem? Leginkább oldalt szorít.
Az elég ritka, hogy lábfejre hízik valaki. A páromnak tök csontos a lába, mégis olyan széles, hogy alig talál cipőt rá.
Kérdező, próbáld rövid ideig hordani minden nap, elvileg a jó minőségű cipő kicsit tud tágulni.
Előző, szerintem ez csak a bőrcipőkre vonatkozik....
Fűzd lazábbra, vagy ha lehet cseréltesd nagyobbra/másra.
5.
Szerintem nem, mert ezeket sportoláshoz tervezték, futásra, ugrálásra. Hogy jól tartsa a lábat, és a szintetikus, minőségi anyagok jobbak ilyen célokra, mint a bőr.
Egész napos viseletre a valódi bőr a jó választás, ezt én is osztom.
6:
itt a legtöbbnél szerepel: felsőrész anyaga bőr. Talpa szintetikus.
Gyanús lenne nekem, ha szintetikus lenne. Vannak a bőrt kenterbe verő szintetikus túrabakancsok pl. de azok nem NIKE árkategóriában, hanem annak sokszorosában érhetők el. A PUMA edzőcipők is jellemzően bőrből vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!