Gót, emó, rocker stílusú lányok! Honnan szerzitek a ruháitokat, kiegésztítőket stb? Én úgy vettem észre hogy elég nehéz és ha találni is az nagyon drága . És nekem is mint sokaknak nincs túl sok pénze
én most vettem egy gyönyörű nyakbavalót
pontosan ezt ^^ 2000ft volt
hát én mindenhol veszek ruhát és mindig figyelek hogy a felső ne legyen 3000 fölött csak is az alatt veszek felsőt
nadrág hát vörös fekete (sötét színek rabjai vagyok nadrágtéren) abból nálam 6000a tető afelett nem veszek nadrágot
A ruháimat vagy magamnak varrom vagy turkálókból szerzem be. A turis ruhák egy részét átalakítom.
Az ékszereimet vagy ebay-ről veszem vagy azokat is én rakon össze. Amit az első válaszoló linkelt, olyan nyakpántokat kb. 300 Ft-ért árulnak ott. És ahogy elnéztem a múltkor a Claire's-nek a kínálatát, szerintem minden egyes darabot onnan vesznek és kb. 10-szeres áron adják el. Csak úgy néztem a boltban, hogy "jé, ilyet is árulnak az ebay-en, meg ilyet is, meg ilyet is..."
A darkshopokból semmit nem érdemes venni, gagyi minőség, csillagos eget súroló árral.
ebayről nekem nem voltak fain tapasztalataim de hát kinek mi
csak ezért nem ajánlottam
A turkáló, főleg az angol hasznos ebből a szempontból.
1. Felhasználó! Én eBayen vettem nemrég egy hasonló nyakláncot 5-600 Ft-ért... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!