Sportcipőt hol lehet kapni normálisat? Lehetőleg bőrből.
Figyelt kérdés
Nem kimondottan sportoláshoz kéne, hanem sétálni, kirándulni. Hosszú évekig volt egy ilyen Puma cipőm:
Valami ehhez hasonlót keresek. Van ötletetek, hogy hol és milyen márkát kéne keresni? Mindenhol csak fehértalpú csiricsáré műanyag vackokat lehet kapni...
2015. aug. 4. 11:11
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Tisza cipő! Van belőle teljesen fekete is, melyen a talp, a logó... minden fekete.
Igaz nem olcsó, mert 30 ezer körül van az ára, de nekem 2is van az egyik 8 éves, a másik 5 éves. A sarka is beül bőr, nem szakad ki. Nagyon sokat hordom őket és jó állapotban vannak. Szóval abszolút megéri az árát.
4/5 anonim válasza:
Előző vagyok, akartam lineklni csak lemaradt.
5/5 A kérdező kommentje:
Jéé, még létezik a Tisza cipő?? Köszi! Meg is nézem majd öket. Bár elég borsos az áruk, viszont jónak tűnik.
Köszi még egyszer!
2015. aug. 4. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!