Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sportcipőt hol lehet kapni...

Sportcipőt hol lehet kapni normálisat? Lehetőleg bőrből.

Figyelt kérdés

Nem kimondottan sportoláshoz kéne, hanem sétálni, kirándulni. Hosszú évekig volt egy ilyen Puma cipőm:

[link]

Valami ehhez hasonlót keresek. Van ötletetek, hogy hol és milyen márkát kéne keresni? Mindenhol csak fehértalpú csiricsáré műanyag vackokat lehet kapni...

2015. aug. 4. 11:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Lacoste, Hugo Boss. Ezekből van teljesen bőr, nagyon jól néznek ki és baromi kényelmesek, az áruk 40e-től felfelé.

Aréna plázában van elég sok féle.

[link]

[link]

2015. aug. 4. 13:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Vagy ha nem fehéret akarsz:

[link]

2015. aug. 4. 13:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Tisza cipő! Van belőle teljesen fekete is, melyen a talp, a logó... minden fekete.

Igaz nem olcsó, mert 30 ezer körül van az ára, de nekem 2is van az egyik 8 éves, a másik 5 éves. A sarka is beül bőr, nem szakad ki. Nagyon sokat hordom őket és jó állapotban vannak. Szóval abszolút megéri az árát.

2015. aug. 4. 15:42
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Előző vagyok, akartam lineklni csak lemaradt.

2015. aug. 4. 15:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Jéé, még létezik a Tisza cipő?? Köszi! Meg is nézem majd öket. Bár elég borsos az áruk, viszont jónak tűnik.

Köszi még egyszer!

2015. aug. 4. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!