Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Taszító az, hogy sötét/fekete...

Taszító az, hogy sötét/fekete ruhákat hordok? 16/L

Figyelt kérdés

Ilyenek:

[link]

(csak farmer anyaga van a nadrágnak)

[link]

[link]

Ti mit gondolnátok, ha meglátnátok valakit ilyen szerelésben?

2015. aug. 7. 17:43
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%

Szia!

21 éves fiúként nekem sokkal jobban bejönnek azok a lányok, akik fekete ruhákat hordanak! Nekem nagyon tetszenek azok, amiket linkeltél, mindegyik az én stílusom nőiben! És szerintem egyáltalán nem unalmas, hanem inkább rejtélyes, titokzatos, szexi, egyedi!

Sosem voltam emós, rocker stílusú sem, sőt még szomorú sem attól, hogy felvettem fekete ruhákat. Szeretem, ha egyediek és sportosan elegánsak a ruháim. Én leginkább a fekete ruháimat fehér színnel szoktam kombinálni, ez az a két szín, amit hordok. Néha bordó vagy szürke is elvétve megtalálható. De mindig jó kedvem lesz, ha hasonló stílusú embert látok és nem egy semmilyen, rikító színű embert. És ne hallgass arra, hogy mit gondolnak vagy mondanak mások, ne akarj hozzájuk hasonlítani, megfelelni ;)

2017. márc. 26. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!