Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Aki így öltözködik, hogy nem...

Aki így öltözködik, hogy nem kap hőgutát ilyen időben?

Figyelt kérdés

Ma délelőtt láttam egy 18-20 év körüli csajt a következő összeállításban fekete fölső, fekete szoknya, neccharisnya és java eztán jött: erre rá bőrdzseki, a lábán meg rendes téli, térdig érő fekete csizma!

Itt már reggel is volt vagy 24 fok délutánra lazán lesz harminc is, hogy a fenébe bírja ki így? Nekem mezítláb rövidnadrágban is melegem van, ez a lány meg feszít ilyen melegben csizmában meg talpig feketében! Oké még a bőrdzsekijét leveheti ha melege van, de a csizma meg a többi fekete cucc, hogy bírja ki egyáltalán bennük???

Jó tudom semmi közöm hozzá ki, hogy öltözködik, csak csodálom, hogy van, aki tényleg így bírja a meleget és velem van baj, vagy azért délutánra ő is a pokolba kívánja a fekete cuccait.

2015. júl. 3. 12:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem semmi. Én el is pusztulnék!
2015. júl. 3. 12:32
 2/21 anonim ***** válasza:
nem semmi!lehet nincs neki szandálja..
2015. júl. 3. 12:38
 3/21 A kérdező kommentje:
Ugyan, ez a lány szándékosan öltözött így -biztos valami emo, rocker, metálos féleség-, csak ilyen melegben egy hosszú ujjú felsőt vagy nadrágot sem bírok el magamon, nem, hogy egy jóformán téli ruházatot. Meg a fekete alapból rettentő meleg a napon.
2015. júl. 3. 12:58
 4/21 anonim ***** válasza:
25%
Biztosan megszólítottam volna, mivel megismerkednék egy ilyen lánnyal, nővel. :) szerintem szuper szexi lehet!
2015. júl. 3. 13:16
 5/21 anonim ***** válasza:
93%

Nekem is van térdig érő platform bakancsom.

Nem vastag az anyaga, nem fülled be benne a lábam.

Nem mindenkit visel meg a 24 fok.

Én mindig hosszú nadrágot hordok, a rövidebb cuccok zavarnak.

Inget is szoktam hordani. Ha már 35-40 fok körüli az idő, akkor persze rövid ujjú pólókra váltok.

2015. júl. 3. 13:17
 6/21 A kérdező kommentje:

4-es: Ha neked az izzadság meg lábszag szexi...

Nekem már attól melegem lett, hogy láttam! :-)

2015. júl. 3. 13:24
 7/21 anonim ***** válasza:
75%
Attól, hogy te bűzbomba vagy, még más nem feltétlenül az.
2015. júl. 3. 13:26
 8/21 A kérdező kommentje:
Tudod én épp attól NEM vagyok bűzbomba, hogy nem öltözködöm úgy mintha Szibériában laknék, másrészt bunkóságot lehetőleg mellőzd!
2015. júl. 3. 13:35
 9/21 anonim ***** válasza:
70%

Én is talpig feketében járok, ráadásul zárt bőr kiscipőben vagy béleletlen bokacsizmában, mert rühellem a szandálokat.

A fekete ruha, ha nem nejlon, akkor semmivel sem melegebb, mint világosabb társaik. Nyilván, ha az ember kiáll a tűző napra, akkor jobban szívja a meleget, de árnyékban aztán tökmindegy, hogy fekete vagy fehér gönc van az emberen, ígyis-úgyis beledöglik, ha 40 °C van.

A bőrcipőbe nem szaglik bele az ember lába, csak a műbőr, illetve műanyag (vászonszerű) lábbelikbe. Van egy szintetikus anyagú szandálom, amit nem igazán hordok, de abba jobban beleizzad a lábam, mint a zárt bőrcipőmbe, amihez még kis pamutzoknit is felveszek. Csak ugye a bőr az szellőzik, mert természetes anyag...

Az egyetlen kirívó darab ebből a leírásból a bőrdzseki, az aztán holt fölösleges ilyen időben. De a többi ruháról, ha egy kicsit is belegondolsz, akkor rájössz, hogy butaságot beszélsz.

2015. júl. 3. 13:40
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Én még ilyen idôben is bakancsot hordok vagy fekete converse tornacipôt. Azt hozzá teszem, hogy a bakancsnak nincsen bélése, egy egyszerû fekete bakancsról van szó ( [link] teljesne ugyan ez). Én is feketében járok általában, sôt még térdig érô zoknit is szoktam húzni, ha úgy tartja kedvem. Meg is szoktak nézni, de nem hat meg a dolog. Én is hosszú nadrágban tengetem nyáron a minden napjaimat, de néha egy egyszerû fekete kis ruhában is látható vagyok. De igen, melegem van, de egy idô után megszoktam. Inkább ez mint az ízléstelen ruhák amiket a mai fiatalok hordanak és mindenük ki van belôle :)

16/rocker/l

2015. júl. 3. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!