Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Aki így öltözködik, hogy nem...

Aki így öltözködik, hogy nem kap hőgutát ilyen időben?

Figyelt kérdés

Ma délelőtt láttam egy 18-20 év körüli csajt a következő összeállításban fekete fölső, fekete szoknya, neccharisnya és java eztán jött: erre rá bőrdzseki, a lábán meg rendes téli, térdig érő fekete csizma!

Itt már reggel is volt vagy 24 fok délutánra lazán lesz harminc is, hogy a fenébe bírja ki így? Nekem mezítláb rövidnadrágban is melegem van, ez a lány meg feszít ilyen melegben csizmában meg talpig feketében! Oké még a bőrdzsekijét leveheti ha melege van, de a csizma meg a többi fekete cucc, hogy bírja ki egyáltalán bennük???

Jó tudom semmi közöm hozzá ki, hogy öltözködik, csak csodálom, hogy van, aki tényleg így bírja a meleget és velem van baj, vagy azért délutánra ő is a pokolba kívánja a fekete cuccait.

2015. júl. 3. 12:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
52%
hát nem tudom ilyen melegben kinek nem izzad bele a lába zárt cipőbe. én abszolút nem vagyok izzadós, a lábam se büdös soha, de ha ilyen melegben bakancsot vennék fel, biztos belehalnék. biztos van aki hozzászokik, mert az tetszik neki stb, nekem mindegy is mit vesznek fel, de azért lássuk be, nem teljesen normális ez. :D és nem feltétlenül lóg ki mindene az embernek a nyári ruhákból...
2015. júl. 3. 14:25
 12/21 anonim ***** válasza:

9. vagyok

11-es: Rengeteg embernek a munkahelyén is megkövetelik a zárt cipőt, mert a szandál balesetveszélyes és nincs ke-mec azt kell felvenni. Nálunk is ez van, ráadásul a hosszú nadrág is az egyenruha része, ami szintén sötét színű. Simán hozzá lehet szokni :D

2015. júl. 3. 14:34
 13/21 anonim ***** válasza:
Ja, és NEM klimatizált irodákról van szó.
2015. júl. 3. 14:39
 14/21 anonim ***** válasza:
72%

Utálom az ilyen embereket.

A kedvencem az, amikor álszörnyűlködve végignéznek, és fejhangon visítva megkérdezik, hogy "nincs melegeeeeeed?"

Pedig nem is vagyok rocker, csak kövér, nyári ruhákat hordok leggings-el. A leggings senkinek nem tetszik, mindenki megszólja, pedig szép, nyári, színes.

Ilyenkor van egy olyan érzésem, hogy azt akarják kiprovokálni belőlem, hogy bevalljam nekik, hogy nem szívesen teszem közszemlére a csülkeimet. Hogy a csupasz combom összeér, és kidörzsölődik vagy beizzad. Biztos jól aludnának, hogy na végre, ez is tisztában van vele, hogy lenézzük.

2015. júl. 3. 18:03
 15/21 anonim ***** válasza:
46%
Utolso, kover no ne hordjon leggingset. Ne csodalkozz, ha beszolnak miatta.
2015. júl. 4. 10:00
 16/21 anonim ***** válasza:
64%
Szoknya alá hordom, mint harisnyát, és egyébként is azt hordok, amit akarok. Akinek nem tetszik, nézzen máshova.
2015. júl. 4. 13:51
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Fú, B+, még egy nyikhaj buuuzi pattog, hogy mit hordjak.
2015. júl. 4. 13:52
 18/21 anonim ***** válasza:

Én pl. pasi létemre szeretem a csizmákat. Még nagy hóban/sárban sem divat a férfiak körében, de én szinte egész ősszel hosszú/szűk szárú lovaglócsizmában vagyok, betűrt szűk nadrággal. Jól is néz ki szerintem, praktikus is.

De ez csak télen van, esetleg ősszel/tavasszal, ha nagy a sár és a víz. Utoljára április elején hordtam csizmát, azóta nem. És akármennyire is szeretek csizmázni, ilyen időben nekem eszembe sem jut felvenni... De még sportcipőt sem abba is simán belesülnék. Vagy szandál vagy papucs. De mivel az előbbit utálom, ezért marad a papucs.

A bőrdzseki szintén érdekes. A feketéről csak annyit, hogy nekem a nyári cuccaim között van fekete is. Fekete rövid gatya és ujjatlan felső. Szín ide vagy oda, ezeket 40 fokban is felveszem, mert mégiscsak rövid és ujjatlan. Ha kiállok a napra, nyilván szívja a napfényt, de mindössze emiatt senki nem néz meg engem. Másokon is látok nyáron pl. fekete rövid nadrágot vagy rövid ujjú pólót. Ha nem is egyszerre a kettőt.

Egyébként nyáron az ilyen csizmás/dzsekis/hosszú ujjas embereket én is megnézem, mert szerintem is feltűnő jelenség az időjáráshoz képest, de ennyi. Nem megyek oda soha senkihez, hogy "de nincs meleged?". Mindenki azt hord, ami neki tetszik. Én magam is belesülnék nyáron az ilyen cuccokba, de ha neki úgy tartja kedve, hát viselje nyugodtan.

Egyébként 1 hete én is láttam egy csajt hosszú tűsarkú csizmában, igaz, rajta csak ez volt a téli. Ezen kívül miniszoknya + ujjatlan top. Mellette egy csávó, aki ilyen laza rapperes cuccokban feszített. Egy két ajtós, elég sportosnak kinéző kocsi mellett álltak. Van egy tippem, hogy mi lehet a foglalkozásuk... :D

2015. júl. 4. 17:52
 19/21 anonim ***** válasza:
* egész TÉLEN
2015. júl. 4. 17:52
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem kap hőgutát,ahogy én sem,pedig nem hordok nyári cuccokat,mert utálom őket,ahogy az évszakot is.Nem olyan meleg ez árnyékban,séta közben,kevés fizikai megerőltetés mellett.Mindenből hosszút viselek.27L
2015. júl. 4. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!