Attól, hogy anyám a turkálóból "öltözködik", nekem még lehet stílusom? 16/F
Mondd meg neki, hogy már 16 éves vagy, nem kisgyerek, serdülő kamasz, sőt lassan annak is a vége felé jársz, és hagyja hogy vehess magadnak ruhát
New Yorkertől vagy a Pull&Beares-től azért annyira ne legyél elájulva, szerintem az ebayen sokkal jobb cuccokat lehet kapni és olcsóbban
ezzel együtt menj be a havaeroddal és nézelődjetek, mit árulnak, mi tetszik mennyiért, érdemes megvárnmi a különböző akciókat is
Én megmondom őszintén, hogy nem értem, hogy ezen az oldalon mièrt vannak ennyire elájulva a turkálóktól. Nekem is van turis ruhám és szeretem, illetve tényleg ki lehet fogni márkás dolgokat olcsón, de szerintem ennek nincsen olyan nagy esélye. Bár gondolom Budapesten például nagyobb a kínálat. Én legalábbis ritkán találok magamnak ruhát viszont például a New Yorkerben mindig találok valamit, ami tetszik. Nyilván a minőségét tekintve nem csúcskategória, de az én igényeimnek megfelel, nem 5 évre vásarolom őket és sajnos, amit az ember használ az előbb-utóbb tönkremegy.Valamint nekem tetszenek is ezek a ruhák (nyilván nem mindegyik) és szerintem ilyen üzletekből is szépen fel lehet öltözni. Én úgy gondolom, hogy drágának sem annyira drága, sokszor vannak akciók is, kuponok és szerintem most már a turkálók sem mind olyan kimondottan olcsók, hogy annyira megérje.
Szerintem szólj apukádnak és intézd vele vagy egy barátoddal a vásárlást. Szerintem, ha nem valamilyen anyagi ok áll a háttérben, akkor anyukádnak már nem sok beleszólása van ebbe. Utólag már úgysem tud mit csinálni, lehet, hogy haragszik egy kicsit, de annak meg semmi értelme, hogy olyan ruhákat hordasz, amikben nem érzed jól magad.
Én nem vagyok elájulva a turkálóktól, de őszintén szólva ott sem kapsz sokkal kevesebbet, mint a márkaboltokban.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!