Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Attól, hogy anyám a turkálóból...

Attól, hogy anyám a turkálóból "öltözködik", nekem még lehet stílusom? 16/F

Figyelt kérdés
Anyámra amikor rájön 5-6 évente, hogy vegyen magának új ruhát, egyből vagy a turkáló, vagy a kínai jut eszébe. Eddig én is kínaiból öltöztem, de már kezd elegem lenni. Nekem a New Yorkeres vagy a Pull&Beares ruhák jobban bejönnek. Igazából nem az a probléma, hogy nem engedhetnénk meg magunknak, csak anyám olyan szinten anyagias, hogy saját magára is sajnálja a pénzt. (Van pár dolog, amik valószínűleg az anyagiasságának forrásai még a múltjából, de ez most mellékes.) Középsulis létemre összebarákoztam egy olyan gyerekkel, akinek olyan a stílusa, hogy összesz@rod magad, és ő döbbentett rá, hogy nem mindegy, hogy az ember hogy öltözködik. (Nyilván a belső értékek is számítanak, ő is ezért barátkozik velem.) Apámat nem akarom megkérni, mert ha az lenne, összekapnának, mert mi az hogy úgy vettünk ruhát, hogy anyám nem tudott róla. Felajánlottam azt is, hogy ha van valami jó, megveszem magamnak, de anyám úgy van vele, hogy ne vegyek magamnak ruhát, mert az ő dolga engem öltöztetni, de rá ilyen szinten egyáltalán nem számíthatok. Próbálnék kialakítani magamnak stílust, de szerintetek így lehetséges?
2015. ápr. 11. 10:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
64%
A New Yorkerben és a Pull&Bearben is kínai ruhák vannak, csak többet fizetsz a márkáért. Turkálóból is lehet jól öltözködni, csak meg kell találni a megfelelő darabokat.
2015. ápr. 11. 11:04
 2/20 anonim ***** válasza:
50%
Menj el diakmunkára azt akkor azt veszel magadnak amit akarsz nincs beleszólásuk
2015. ápr. 11. 11:16
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy már 16 éves vagy, nem kisgyerek, serdülő kamasz, sőt lassan annak is a vége felé jársz, és hagyja hogy vehess magadnak ruhát

New Yorkertől vagy a Pull&Beares-től azért annyira ne legyél elájulva, szerintem az ebayen sokkal jobb cuccokat lehet kapni és olcsóbban

ezzel együtt menj be a havaeroddal és nézelődjetek, mit árulnak, mi tetszik mennyiért, érdemes megvárnmi a különböző akciókat is

2015. ápr. 11. 11:53
 4/20 anonim ***** válasza:
57%
A New Yorker minden, csak nem stílus. Turkálóból ezerszer igényesebben fel lehet öltözni, ha az embernek van hozzá érzéke.
2015. ápr. 11. 14:22
 5/20 anonim ***** válasza:
39%
Turkálóból sokszor különb dolgokat tudsz venni, mint ezekből a 'márkás' boltokból. A stílus nem ott kezdődik, hogy 4000 forintért veszel egy pólót. Ha ki akarsz alakítani magadnak stílust, akkor meg beszéld ezt meg vele, hogy akkor együtt megnézitek, de tied az utolsó szó. Ez nem függ össze azzal, hogy kínaiból vagy New Yorkerből veszed meg ugyanazt a minőséget. Üljetek le és beszéljétek ezt meg.
2015. ápr. 11. 14:38
 6/20 anonim ***** válasza:
68%
Az igazán stílusos ember a turkálóban is megtalálja a Szent Grált :) Egyébként vegyél mindenhonnan cuccokat, több boltban is nézz szét
2015. ápr. 11. 14:53
 7/20 anonim ***** válasza:
46%

Én megmondom őszintén, hogy nem értem, hogy ezen az oldalon mièrt vannak ennyire elájulva a turkálóktól. Nekem is van turis ruhám és szeretem, illetve tényleg ki lehet fogni márkás dolgokat olcsón, de szerintem ennek nincsen olyan nagy esélye. Bár gondolom Budapesten például nagyobb a kínálat. Én legalábbis ritkán találok magamnak ruhát viszont például a New Yorkerben mindig találok valamit, ami tetszik. Nyilván a minőségét tekintve nem csúcskategória, de az én igényeimnek megfelel, nem 5 évre vásarolom őket és sajnos, amit az ember használ az előbb-utóbb tönkremegy.Valamint nekem tetszenek is ezek a ruhák (nyilván nem mindegyik) és szerintem ilyen üzletekből is szépen fel lehet öltözni. Én úgy gondolom, hogy drágának sem annyira drága, sokszor vannak akciók is, kuponok és szerintem most már a turkálók sem mind olyan kimondottan olcsók, hogy annyira megérje.

Szerintem szólj apukádnak és intézd vele vagy egy barátoddal a vásárlást. Szerintem, ha nem valamilyen anyagi ok áll a háttérben, akkor anyukádnak már nem sok beleszólása van ebbe. Utólag már úgysem tud mit csinálni, lehet, hogy haragszik egy kicsit, de annak meg semmi értelme, hogy olyan ruhákat hordasz, amikben nem érzed jól magad.

2015. ápr. 11. 15:02
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok elájulva a turkálóktól, de őszintén szólva ott sem kapsz sokkal kevesebbet, mint a márkaboltokban.

Első voltam.

2015. ápr. 11. 16:07
 9/20 anonim ***** válasza:
67%
már bocs, de hülye lennék new yorkeres cuccokra, vagy mondvacsinált márkára (pull&bear) bármennyit is kifizetni még ha tetszik akkor sem, a kínairól ne is beszéljünk műszál az egész és gagyi, turi = minőségi anyagok, normális szabásminta, egyedi dolgok, ezt 19 éves srác létemre mondom ja és van az a mondás, h a stílus nem pénz kérdése, mert van turkáló! :D
2015. ápr. 11. 21:04
 10/20 anonim ***** válasza:
75%
Esküszöm nem kötekedni vagy veszekdnki akarok (a válaszommal sem az volt a célom, csak leírtam a véleményemet), de ne haragudj, de szerinted a turiba honnan kerülnek be a ruhák?
2015. ápr. 11. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!