Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Attól, hogy anyám a turkálóból...

Attól, hogy anyám a turkálóból "öltözködik", nekem még lehet stílusom? 16/F

Figyelt kérdés
Anyámra amikor rájön 5-6 évente, hogy vegyen magának új ruhát, egyből vagy a turkáló, vagy a kínai jut eszébe. Eddig én is kínaiból öltöztem, de már kezd elegem lenni. Nekem a New Yorkeres vagy a Pull&Beares ruhák jobban bejönnek. Igazából nem az a probléma, hogy nem engedhetnénk meg magunknak, csak anyám olyan szinten anyagias, hogy saját magára is sajnálja a pénzt. (Van pár dolog, amik valószínűleg az anyagiasságának forrásai még a múltjából, de ez most mellékes.) Középsulis létemre összebarákoztam egy olyan gyerekkel, akinek olyan a stílusa, hogy összesz@rod magad, és ő döbbentett rá, hogy nem mindegy, hogy az ember hogy öltözködik. (Nyilván a belső értékek is számítanak, ő is ezért barátkozik velem.) Apámat nem akarom megkérni, mert ha az lenne, összekapnának, mert mi az hogy úgy vettünk ruhát, hogy anyám nem tudott róla. Felajánlottam azt is, hogy ha van valami jó, megveszem magamnak, de anyám úgy van vele, hogy ne vegyek magamnak ruhát, mert az ő dolga engem öltöztetni, de rá ilyen szinten egyáltalán nem számíthatok. Próbálnék kialakítani magamnak stílust, de szerintetek így lehetséges?
2015. ápr. 11. 10:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha érdekel egy női vélemény: pont letojom, hogy honnan veszi egy férfi a ruháit, ha normálisan néz ki. ezt mondom, hogy van Marks&Spencer-es kosztümöm, meg van turkálós ruhám is. Nem ze számít.

25/N

2015. ápr. 11. 22:54
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem attól lesz sz*r egy ruha, ha turkálós, és nem attól lesz jó, hogy Pull&Bearből van. Nem attól lesz stílusod, hogy drága márkát vásárolsz, ez édes kevés. Stílusosan fel lehet öltözni turkálóból is. A stílushoz érzék, és ízlés kell, nem márka.
2015. ápr. 13. 18:44
 13/20 anonim ***** válasza:
93%

túrkálópártiak!

a kérdező kifejtette, hogy nem akar túrkálóból öltözködni

mit nem lehet ezen megérteni?

az volt a kérése, győzködjétek, hogy az mégis mennyire jó, és csak öltözzön onnan?

ha neki a Newyorker a vágyálma, hagy vásároljon onnan! Fogalma sincs az milyen, eddig nem vásárolt ott, veletek túrkálósokkal ellentétben, mert valamiért a nagy túrkálás közepette mégis tisztában vagytok azzal mi van a Newyorkerben, azért ez furcsa nem?

2015. ápr. 15. 17:42
 14/20 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó: miért lenne furcsa? A turkálókban ezek vannak, csak sokkal olcsóbban. Amit más megvesz a new yorkerben, de mégsem kell.
2015. ápr. 15. 17:43
 15/20 anonim ***** válasza:
68%

Kedves, drága # 13!

Az nem jutott eszedbe, hogy léteznek olyanok is, akik vásárolnak New Yorkerben, H&M-ben, Pull&Bearben, de szívesen benéznek a turkálókba is?

Nekem a ruha számít, nem a bolt, bárhol lehet jó darabokat találni. (najó, a kínaiban nem, de azon kívül)

2015. ápr. 15. 17:56
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

ok, de akkor meg szegény hagy menjen már be a newyorkerbe is ha azt szeretné, túrkálóban már járt eleget, unja

ő miért nem vásárolhat máshol? csak ti mehettek be oda? csak ti vásárolhattok ott, ő meg nem?

2015. ápr. 15. 19:33
 17/20 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy nem mehet? Én nem. Oda megy, ahova akar. Én csak azt mondtam, a jó ruha nem boltfüggő. Bárhol lehet jót, és rosszat is találni.
2015. ápr. 15. 19:38
 18/20 anonim ***** válasza:

nem mondtam hogy te

de itt páran arról győzködik, hogy a túrkáló mennyivel jobb mint a newyorker

lehet, hogy jobb de neki már elege van belőle és nem is ez volt a kérdése

2015. ápr. 15. 19:43
 19/20 Becca12 válasza:

megertelek, en is imadom a Pull&Bear-t, viszont a New Yorker szerintem rossz minőségű es tucat. szerintem nezz be a Bershkaba, nekem ez a kedvencem. nezz ki valami jo ruhát, ami nagyon tetszik, es arra gyűjts:) sokkal nagyobb örömod lesz vele:)

16 eves letedre viszont nagyon tetszik a gondolkodasmodod, nem olyan, mint a mai tobbi fiu:) 15/L

2015. ápr. 24. 20:12
 20/20 anonim ***** válasza:

"A turkálókban ezek vannak, csak sokkal olcsóbban. Amit más megvesz a new yorkerben, de mégsem kell."

Ezen akkorát röhögtem. Az előző oldalon a másik nagy turis arc épp azt mondta, hogy a turkálóban NEM ezek vannak, hanem a Marsról jött egyedi, minőségi, tuti rucik.

2015. aug. 15. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!