Attól, hogy anyám a turkálóból "öltözködik", nekem még lehet stílusom? 16/F
Ha érdekel egy női vélemény: pont letojom, hogy honnan veszi egy férfi a ruháit, ha normálisan néz ki. ezt mondom, hogy van Marks&Spencer-es kosztümöm, meg van turkálós ruhám is. Nem ze számít.
25/N
túrkálópártiak!
a kérdező kifejtette, hogy nem akar túrkálóból öltözködni
mit nem lehet ezen megérteni?
az volt a kérése, győzködjétek, hogy az mégis mennyire jó, és csak öltözzön onnan?
ha neki a Newyorker a vágyálma, hagy vásároljon onnan! Fogalma sincs az milyen, eddig nem vásárolt ott, veletek túrkálósokkal ellentétben, mert valamiért a nagy túrkálás közepette mégis tisztában vagytok azzal mi van a Newyorkerben, azért ez furcsa nem?
Kedves, drága # 13!
Az nem jutott eszedbe, hogy léteznek olyanok is, akik vásárolnak New Yorkerben, H&M-ben, Pull&Bearben, de szívesen benéznek a turkálókba is?
Nekem a ruha számít, nem a bolt, bárhol lehet jó darabokat találni. (najó, a kínaiban nem, de azon kívül)
ok, de akkor meg szegény hagy menjen már be a newyorkerbe is ha azt szeretné, túrkálóban már járt eleget, unja
ő miért nem vásárolhat máshol? csak ti mehettek be oda? csak ti vásárolhattok ott, ő meg nem?
nem mondtam hogy te
de itt páran arról győzködik, hogy a túrkáló mennyivel jobb mint a newyorker
lehet, hogy jobb de neki már elege van belőle és nem is ez volt a kérdése
megertelek, en is imadom a Pull&Bear-t, viszont a New Yorker szerintem rossz minőségű es tucat. szerintem nezz be a Bershkaba, nekem ez a kedvencem. nezz ki valami jo ruhát, ami nagyon tetszik, es arra gyűjts:) sokkal nagyobb örömod lesz vele:)
16 eves letedre viszont nagyon tetszik a gondolkodasmodod, nem olyan, mint a mai tobbi fiu:) 15/L
"A turkálókban ezek vannak, csak sokkal olcsóbban. Amit más megvesz a new yorkerben, de mégsem kell."
Ezen akkorát röhögtem. Az előző oldalon a másik nagy turis arc épp azt mondta, hogy a turkálóban NEM ezek vannak, hanem a Marsról jött egyedi, minőségi, tuti rucik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!