Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan személlyel, aki turkálóból öltözködik?
A valódi kérdésem az, hogy mit csináljak a rajtam megnyúlt, általam már nem használt, használt ruhadarabjaimmal? Ha odaajándékozom néhány hajléktalannak szerintetek örülnének neki? Nem akarom kidobni őket, pénz se kell értük, de azért jó célra szeretném fordítani.
Válaszolhattok amúgy a fő kérdésre is, most már érdekel, de csak azért írtam ki, hogy így hátha többen válaszolnak az alkérdésre.
21 F
1. Járnék. Nekem is van turiból cuccom, tök jó darabok.
2. Elviheted ilyen gyűjtőpontokra, pl Budapesten az Auchan mellett van egy ruhagyűjtő konténer rászorulóknak. Én annó oda vittem azt, ami nekünk nem kell.
igen örülnének neki,de vannak ruha gyűjtő konténerek egyes bevásárló központokban,nah meg ott van a vöröskereszt és a többi.
amúgy miért ne? nincs a ruhára írva, hogy turkálóból van,nah meg míg nem koszos vagy büdös?!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!