Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek arról, ha egy fiú turkálóból öltözködik?

Figyelt kérdés
Persze, nem szakadt ruhákat, hanem normálisakat vásárol. Nálatok ez negatív pont?
2013. febr. 27. 11:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Szedd le róla ráírt árat, és senki nem fogja tudni hogy úgy túrtad. És a beszélgetést se azzal kezd hogy "figyu mán mit túrtam tegnap ☺". Egyébként sem gáz.
2013. febr. 27. 11:19
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem semmi probléma nincsen vele.
2013. febr. 27. 11:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Én csaj vagyok , nagyon sok cuccot veszek túrkálóban ,de ezért még nem érzem magam alacsonyabbrendő lénynek . Egyszerűen imádok sokat és olcsón vásárolni és szupi cuccokat szereztem be túrkálókban .
2013. febr. 27. 11:20
 4/11 anonim ***** válasza:

Höhö, nagy vicc, de már én is kiírtam ezt :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2013. febr. 27. 11:23
 5/11 anonim ***** válasza:

Azt, hogy az tök jó, én is.

Sokkal jobb, mert a turkálóban szinte egy ruhából csak egy darab van, tehát nem fogod viszontlátni máson.

2013. febr. 27. 11:28
 6/11 anonim ***** válasza:

Semmi gond nincs ezzel, bár személy szerint én még semmit sem vettem turkálóból. Szerettem volna, de egyszer elmentem egy Háda üzletbe (sok pozitívat olvastam róla a neten), és hát minősíthetetlenül undorító, koszos, büdös volt minden, a ruhák mosatlan állapotban voltak (kezembe vettem egy farmert, és tele volt hajszállal :S).

Ráadásul 3000 alatt nem volt semmi, márpedig ennyiért már inkább veszek egy tesco-s farmert, az teljesen új és nem is olyan rossz minőség.

De ha találnék egy normális turkálót, ahol nem rongyokat árulnak (nincsenek nagy elvárásaim), akkor én is vásárolnék ilyen helyen.

2013. febr. 27. 12:11
 7/11 anonim ***** válasza:
csak nyugodtan! :D nincs azzal baj...kb már csak turiban lehet normal cuccokat kapni ://
2013. febr. 27. 12:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Szóba se állnék olyan lánnyal akinek ez számít egy kapcsolatban!
2013. febr. 27. 12:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy turiból? Nálunk keddenként van olyan, hogy minden darab 50 ft, általában ha ráérünk, benézünk a párommal. Tegnap csak egy pólót találtunk, de már az is megérte.
2013. febr. 27. 13:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyszer voltam de nem találtam semmit a stílusomban. A kényelmes túrastílusú ruhák jönnek be, azok ott nem fellelhetőek.
2013. febr. 27. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!