Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek arról, ha egy fiú turkálóból öltözködik?
Höhö, nagy vicc, de már én is kiírtam ezt :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Azt, hogy az tök jó, én is.
Sokkal jobb, mert a turkálóban szinte egy ruhából csak egy darab van, tehát nem fogod viszontlátni máson.
Semmi gond nincs ezzel, bár személy szerint én még semmit sem vettem turkálóból. Szerettem volna, de egyszer elmentem egy Háda üzletbe (sok pozitívat olvastam róla a neten), és hát minősíthetetlenül undorító, koszos, büdös volt minden, a ruhák mosatlan állapotban voltak (kezembe vettem egy farmert, és tele volt hajszállal :S).
Ráadásul 3000 alatt nem volt semmi, márpedig ennyiért már inkább veszek egy tesco-s farmert, az teljesen új és nem is olyan rossz minőség.
De ha találnék egy normális turkálót, ahol nem rongyokat árulnak (nincsenek nagy elvárásaim), akkor én is vásárolnék ilyen helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!