Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tetszik, ha egy lány hasonlóan öltözködik?
Figyelt kérdés
16 évesnek túl komoly az ilyesmi öltözködés? Inkább barna vagy pasztellszínű cuccokat szeretem, és sokszor hordok telitalpú cipőket, szandálokat. Kort is írjatok!
2013. jan. 5. 11:24
1/12 A kérdező kommentje:
*Annyit még, hogy kicsit vastagabb vagyok, mint a képeken lévő nők, de most inkább az öltözködésről írjatok véleményt!
2013. jan. 5. 11:26
2/12 anonim válasza:
Nem látom akadályát hogy így öltözködj!
3/12 anonim válasza:
Én lány vagyok, de nagyon tetszik, és gratulálok az ízlésedhez, hogy el tudsz szakadni a tornacipő-szűk szárú farmer-feliratos póló dögunalmas tucatkombóktól.
4/12 anonim válasza:
16 évedhez szerintem még túl komoly ez a stílus. Szerintem várj még vele még úgy 4 évet. Kicsit sportosabb stílus áll még jól neked szerintem. 25/F
6/12 anonim válasza:
Ebben semmi túl komoly nincs. Csak szimplán egy nőiesebb, romantikusabb stílus. Nyugodtan öltözz így!
Viszont tudd, hogy ha kislányosabb az arcod, akkor ettől a stílustól nem nőies, hanem még kislányosabb leszel. Ez a stílus fiatalít.
7/12 anonim válasza:
Nem tetszenek, ezek ilyen jachtos khurváknak való öltözékek, ilyen elit divatmacák, abból is az unalmas féle.
Inkább hordj fekete meg sötétkék cuccokat, testhezálót az jobban bejön nekem mint ez a dögunalmas virágmintás bazári csícsa.
8/12 anonim válasza:
Tudom h fiúknak írtad ki a kérdést, de nem bírom megállni válasz nélkül. Én imádom az ilyen ruhákat, szerintem sem komoly, hanem romantikus, és osztom 3/7 véleményét, én már rohadtul utálom a New Yorkeres pólókat szakadt farmerral tornacipővel (igaz egy picit idősebb vagyok, mint te), de a 16 éves húgom is pont ilyen ruhákat hord, nagyon jól illik a bájos, visszafogott személyiségéhez. Közhely, de olyan ruhát hordj, amiben tényleg jól érzed magad! :) Ezek szerintem mind nagyon csinosak.
9/12 anonim válasza:
Ha bershka-ás cuccokban jár akkor igen ;)
10/12 anonim válasza:
kíváncsi lennék 7-esre, hogy néz ki :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!