Emi :) kérdése:
A fiúk tényleg nem szeretik, ha egy lány rózsaszínan öltözködik? :O
Figyelt kérdés
2015. jún. 27. 17:06
1/6 anonim válasza:
Pasija válogatja, párom utálja a rózsaszínt, mondjuk én is, de van egy rózsaszín ruhám az mindkettőnknek tetszik mert nem az a tucat plázacicaruha féle meg nem is gyerekes.
2/6 anonim válasza:
Nem egy rózsaszín ruhával/kiegészítővel van problémám, hanem ha minden az.
3/6 anonim válasza:
Kit érdekel? A fiúkért létezel és öltözködsz? Annyira függsz tőlük, hogy még a neked tetsző színeket sem mered a véleményük miatt hordani?
4/6 anonim válasza:
Hát az olyan csajokat tényleg inkább kerülöm, akik állandóan rózsaszínt hordanak, rózsaszín tollakkal járkálnak, rózsaszín pénztárcával... nekem ez olyan giccses meg gagyi meg nem tudom, de nem jön be és kész.
Ha néha felvesz valami rózsaszínt is, őszintén szólva észre sem veszem, szóval úgy nem gáz.
5/6 O.Ancsa válasza:
Igazából szerintem attól függ. Attól, hogy milyen lánnyal állunk szemben: úgy hord rózsaszínt, hogy teljesen az egész összeállítása pink, vagy hogy egy-egy kiegészítő, vagy éppen a ruha, a blúz, vagy a nadrág rózsaszín. De viszont attól is, hogy milyen a fiú. Vannak azok, akiket zavar az előbbi. De olyan is akinek ez tetszik. Ez a "barbi" stílus jön be. Elvégre, férfiból vannak, nem de?
6/6 O.Ancsa válasza:
Ők ezt a színt azzal is összetudják kötni, hogy: aki pinket hord, feltétlenül szexi. Ilyenek a pasik . (Tisztelet a kivételnek,mert sok van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!