Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lehet-e valahogy optikailag...

Lehet-e valahogy optikailag kicsinyiteni a mellet?

Figyelt kérdés

Tudom, h hulyen hangzik, de ez a helyzet:

13 eves vagyok (lany, ha vkinek nm tunt volna fel) es nincsen nagy mellem, nem arrol van szo, 65/A kosarmeret, topbol S-es de aggaszt, hogy az osztalybol vannak olyanok, akik meg teljwsen laposak, es ugyanolyan magasak mint en.. Az van, hogy en nagyon alacsony vagyok a tobbiekhez kepest (148 cm) es nem akarom, h ugy nezzek ki, mint egy picike mellekkel megaldott lany. Kb mint egy 8 eves mellekkel.. Szoval van vmi jo oltozkodesi tanacs vagy mit tudom en, praktika. Ez igy nagy hulyeseg, de hozza kell tegyem, h igy lanykent nekem a kisebb mellek tetszenek, de anyukamnak nagyok, es en nem akarok akkorat (C/D), de felek, hogy ha mar ennyi idosen A-s, akkor meg egy csomot nohet :/

2015. jún. 23. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A bő, fekete pólók eléggé el tudják fedni a melleket ^^
2015. jún. 23. 19:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Jo, csak ne nezzenek aztan megszallott rockernek :))
2015. jún. 23. 19:35
 3/6 anonim válasza:
Ha kevésbé szivacsos vagy pántnélküliként is hordható melltartókat hordasz, akkor szerintem kisebbnek tűnnek.
2015. jún. 23. 19:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Hacsak nem bandás felső csak nem fognak ^^ Amúgy egyik barátnőm 16 éves, és úgy van vele, mint te, hogy van vagy 150 cm de neki már C kosaras mellei vannak. Mondjuk ő nem panaszkodik miatta.
2015. jún. 23. 19:56
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Pedig később örülni fogsz neki, ha olyan szép nagyra nőnek majd, mint anyukádnak. A nagy mellek a szépek.
2015. jún. 23. 21:01
 6/6 anonim ***** válasza:

utolsó: idióta.

a nagy mellű barátnőim utálják a mellüket, pedig már 25 évesek.

amúgy ja bővebb szabású pólók, és nem szivacsos melltartók nem fogják kiemelni a melled, szóval ezek lesznek neked jók.

2015. jún. 24. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!