Lehet-e valahogy optikailag kicsinyiteni a mellet?
Tudom, h hulyen hangzik, de ez a helyzet:
13 eves vagyok (lany, ha vkinek nm tunt volna fel) es nincsen nagy mellem, nem arrol van szo, 65/A kosarmeret, topbol S-es de aggaszt, hogy az osztalybol vannak olyanok, akik meg teljwsen laposak, es ugyanolyan magasak mint en.. Az van, hogy en nagyon alacsony vagyok a tobbiekhez kepest (148 cm) es nem akarom, h ugy nezzek ki, mint egy picike mellekkel megaldott lany. Kb mint egy 8 eves mellekkel.. Szoval van vmi jo oltozkodesi tanacs vagy mit tudom en, praktika. Ez igy nagy hulyeseg, de hozza kell tegyem, h igy lanykent nekem a kisebb mellek tetszenek, de anyukamnak nagyok, es en nem akarok akkorat (C/D), de felek, hogy ha mar ennyi idosen A-s, akkor meg egy csomot nohet :/
utolsó: idióta.
a nagy mellű barátnőim utálják a mellüket, pedig már 25 évesek.
amúgy ja bővebb szabású pólók, és nem szivacsos melltartók nem fogják kiemelni a melled, szóval ezek lesznek neked jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!