Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek szép ez a lány?...

Szerintetek szép ez a lány? Hány kg lehet?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. jún. 23. 20:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem nem.A szemöldöke nagyon gáz.A kilók nem vészesek,de feszülős cuccok ebben az esetben nem szexik,hanem gázosak.A testalkatnak megfelelően kell öltözni.Olyan 60-65 kilóra tippelek,de a magasságát nem tudom,talán 160-165 centi.Bocs,ha te vagy! (Bár akkor még nem késő változtatni;))
2015. jún. 23. 20:28
 2/14 anonim ***** válasza:
Az arca elég helyes, pár kiló ha lemenne akkor elég formás lenne. A kilót nem tudom megtippelni.
2015. jún. 23. 20:41
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
Nem szép, hanem ízléstelen, olyan mintha nem vette volna észre hogy meghízott, úgy öltözik mintha vékonyka lenne, pedig elég ronda zsíros... az arca is meg van puffadva, diétáznia kéne és normálisan öltözni, nem így... a smink is rengeteg rajta ami ront csak, mert nem illik hozzá.
2015. jún. 23. 20:49
 4/14 anonim ***** válasza:
51%
csúnya, dagadt és túl erősen sminkeli magát plusz annak ellenére pózerkedik, hogy ilyen szar a teste.
2015. jún. 23. 21:09
 5/14 anonim ***** válasza:
Hátööö szerintem viszont kifejezetten csinosan van felöltözve az összes képen, és mindegyik szett nagyon jól áll neki. A smink viszont szerintem is túlzás, az a műköröm pedig pláne. 70-75 kg körüli szerintem.
2015. jún. 23. 21:39
 6/14 anonim ***** válasza:
49%

tömeg lány komolyan minden második lány majdnem így néz ki :D mármint arcra

vasalt haj

mókus szemöldök

stb.

(nem csúnya lány átlagos)

és olyan 56-58 kg lehet

2015. jún. 23. 21:40
 7/14 anonim ***** válasza:
54%
Kisdisznó és kvás meg cnyos az öltözködése.
2015. jún. 23. 21:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát, magasságtól is függ, hogy hány kg lehet, de 70-75 kg-ra gondolok.

A műkarom és a műszemöldök borzasztó.

Az öltözködésben is inkább a lengébb ruhákat preferálnám a helyében.

2015. jún. 23. 22:07
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szép. Kb 70 kilóra saccolom 165 cm-hez. Az öltözködése nagyon előnytelen, a szemöldöke meg katasztrófa.
2015. jún. 23. 23:08
 10/14 anonim ***** válasza:
16%

nem igazán szép szegénykém.

ami rögtön feltűnik, hogy el van hízva. nem tudom, hány cm lehet, de 70-75 kg fölött van, az tuti.

ehhez az alkathoz bővebb felsőket kellene hordania, hogy legalább a 10 cm vastag lógó hájrétege a hasán ne látszódjon... a csöcseit is kidobja, ez sem szimpi. látszik, hogy boldog a nagy melleivel, csak hát a dagadtság miatti nagy mellekre nem kéne olyan büszkének lenni...

aztán műköröm. az is nagyon undorító, ízléstelen. ahogyan a csicsás órája is.

a smink. szeretné kompenzálni a testi adottságait. túl erős a sok festék, tipikusan olyan, hogy ha lemosná, meg se ismernénk.

tükörben pózolás szájfonnal: p.csás.

vélemény összességében: tipikus jólétbe tespedt cigány p.csa

2015. jún. 24. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!