Egy szép arcú, vékony, átlagosan magas lány lehet szép görbe O lábakkal is?
Nagyon ritkán veszek fel harisnyát+szoknyát, mert nagyon zavar hogy nem túl esztétikus a lábam. Olyankor is igyekszem nem a lábaimra terelni a hangsúlyt, hanem a felsőmre (színekkel, mintával)
viszont szerintem a legcsinosabb valaki, ha szoknyát vesz fel és nyilván nekem is tetszik, csak úgy érzem mindenki a lábaimat nézi, hogy milyen csúnyák.
(Sajnos nem tehetek róla, így születtem, annak idején pedig nem fordítottak erre elegendő hangsúlyt sem az orvosok sem a védőnő)
Szeretném én is szépnek érezni magam és tudom, ha nadrágban vagyok akkor is látszik, hogy nem egyenes a lábam, de nem tudok vele mit tenni, maximum elfogani. 22.l
Sok nőnek azért van O-lába (mármint optikailag legalábbis), mert egyszerűen mindig így áll, csámpásan, a lábfejeket összeérintve:
Igazad van, nekem is így kell látni és akkor még nekem sem fog feltűnni, hogy nem szép a lábam :)
Köszi!!
nem az én lábam, de pont ilyena z enyém is... nem ér ösze sem a bokám, sem a vádlim, sem a térdem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!