Szerintetek szép ez a lány? Hány kg lehet?
85 kiló
Nekem nem jön be, és amit hord is nagyon előnytelen. Már bocsánat de minden redő látszik.
Az első, ami beugrott ránézve, hogy "pénzen nem lehet ízlést venni." Kifejezetten helyes lány lenne, ha nem tenne magát nevetségessé és ízléstelenné. De így? Miss Röfi élőben. Kerek szem, turcsi orr... a testalkat is közelít és ezt mind ki is hangsúlyozza. Hát nem kéne. Én úgy 150 centire saccolom és ehhez legalább 65-70 kilónak.
Egy full generál után lehetne csinos, de előnytelen a haja, borzalmas a szemöldöke, a smink se épp az előnyeit hangsúlyozza és azt a proli műkarmot is leszedethetné. Attól, hogy van rajta felesleg, nem kéne zsákba öltözni, de ezt a vonalat sem kéne továbbvinni, rengeteg olyan szabású ruha van, ami csinosan állhatna neki.
Nem szeretnék a lelkedbe taposni, de te kérdezted. :D
Az már nem köröm, hanem karom. Tényleg nagyon tömeg lány, egyéniség egyenlô a nullával.
Nekem ez már a túlsúlyos kategóriába tartozik, egyáltalán nem vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!