Szerintetek megfelelő egy esküvőn fekete ruhában megjelenni?
valakik mindig rá akarják tukmálni az emberre azt, hogy esküvőre nem illik a fekete.
de nyugi. te nem veszed fel, mert hallgatsz a tanácsra, aztán lesz az esküvőn pár fekete dögös hölgyike :) és akkor majd mérgelődsz, hogy te is simán tudtad volna.
szóval szabad a fekete, csak ne legyen temetéses hangulata.
pl a "kis fekete" ruhához legyen mondjuk egy fehér boleró, vagy ne fekete harisnyával, hanem testszínűvel vedd fel, esetleg egy színes! körömcipővel, amihez választasz egy színes táskát.
mindenki a menyasszonyt nézi úgyis :)
szerintem esküvőre olyan cucc tilos, ami hajaz a menyasszonyi viseletre - vagyis a fehér, csipkés ruha, vagy a vörös, piros ruha (menyecskeruha)
tökéletes lesz a kis fekete, ez egy bevált ruhadarab :) egyszerű, de nagyszerű. én javasolnék hozzá egy bézs / nude klasszikus fazonú körömcipőt (semmi díszítés, szimpla szép formás körömcipő, zárt orrú szigorúan, és legalább 6 cm-es sarok, de 8-10 a tuti) :) és konyak színű harisnya - akkor még szoli se kell, szép barna a láb :)
én vettem fel fekete estélyit egy nagyon puccos esküvőre, most legutóbb pedig fekete alapon fehér mintás kisruhában voltam (szombaton) láttam hogy jól választottam, sok csajszi méricskélte a rucit - többen meg is dícsérték :)
ne foglalkozz senkivel, legyél szép és csini, érezd jól magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!