Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha valaki a városban papucsban...

Ha valaki a városban papucsban járkál (pl strandpapucs), az gáz?

Figyelt kérdés

2015. júl. 3. 05:34
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

"Olyan nincs, hogy mi objektíven gáz."

Na pontosan erről van szó. :)

Értelmetlen azt nézni, hogy mások mit viselnek az utcán...

Én is nekiállhatok háborogni magamban, hogy megint egy ilyen pufidzsekis... Senkit nem érdekel, és csak magamnak okozok kellemetlenséget. Közben persze azt kívánhatom, bár csak lenne ilyen, hogy gyakorikerdesek.hu, ahol majd valaki megkérdezi, ciki-é a pufidzseki... és akkor beírhassam izomból, hogy "IGEEN!"

Szóval ez szerintem pitiánerség.

2015. júl. 12. 10:30
 22/34 anonim ***** válasza:
pont te ugatsz akinek a leprafészek a laktanyája? szerencsétlen nyomi! :DD tényleg sajnállak...az egész napi elfoglaltságod abban merül ki, h. lesed a válaszokat és az előre bemagolt szánalmas szövegedet nyomod örökösen miközben magad járatod le...lol xDD látszik, h. semmi élettapasztalatod nincs és a 4 fal között éled az életed...:))fogadni merek még barátaid sincsenek és a neten akarsz egy kis elismerést szerezni, holott lesz*r mindenki xDD Inkább keresd fel Alekoszt,szerintem jól kijönnétek... ugyanolyan ingyenélő sz*r rágó paraszt mint te,aki azt hiszi az előre begyakorolt szánalmat keltő dumájával okosnak tűnhet!:))
2015. júl. 12. 14:02
 23/34 anonim ***** válasza:

U.I: legalább annyi tisztesség legyen már benned, h. nem tünteted fel másoknak magad mert a béna írásodról lerí, h ugyanaz a személy... :DDD LOl

Csak tudnám Isten minek teremtette ilyen társadalom söpredékét mint te... :OO :))

2015. júl. 12. 14:07
 24/34 anonim ***** válasza:

Jut eszembe... :DDD Az első válasz elküldve 9:00, második: 9:46, harmadik: 10:30

pont amilyen időközönként a nyomorék szövegedet küldözgetted eddig is... abszolút nem feltűnő... :DD

Szerintem ne járasd le magad ennél is jobban...xDD

2015. júl. 12. 14:11
 25/34 anonim ***** válasza:

Mindannyian szánalmasak vagytok, befejezhetnétek most már a viaskodást. Nem is értem miért nem privát üzenetben vitatjátok meg a személyes problémáitokat...

19/24: Tényleg elég lett volna a saját véleményed kifejteni és nem belevonni a többi hozzászóló értékrendjét! Elindítottál egy lavinát aminek meg lett a eredménye, viszont értelme annál kevesebb. Véleményt bárki írhat, ezért nem kell akadékoskodónak lenned. A trágár kifejezésektől eltekintve, ha tényleg rendelkezel minimális alapintelligenciával, akkor pontot teszel ennek az értelmetlen vitának a végére.

Kedves kérdező! Olyan nincs, hogy gáz! Az én véleményem szerint elfogadott a strandpapucs használata, de nem városi viseletre! Strandra vagy otthoni környezetben nyugodtan használd, így biztos nem fog senkinek szemet szúrni! (:

2015. júl. 12. 15:39
 26/34 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsó hozzászólónak, inkább lezárnám ezt a vitát, mert ez a 65%-os már egészen bekattant... Ijesztő kicsit. Sajnos vannak ilyen primitív, lecsúszott emberek, akik szeretnek másokat a saját szintjük alá vizionálni... Hál' Istennek téved szerencsétlen velem kapcsolatban..:)
2015. júl. 12. 19:45
 27/34 anonim ***** válasza:

Na most jön az a rész amikor magát állítja be áldozati báránynak ez az értelmi fogyatékos... öcsém, h. tudsz ennyire szánalmas lenni.. xDD

Mindenki visszaolvashatja az előzményeket és tiszta képet kap rólad :))

Remélem egyszer te is felnősz és rájössz h az élet nem arról szól, h. az interneten provokálsz másokat, beleviszed az embereket a mocskos kis játékodba majd amikor szorul a hurok gyorsan lelécelsz! :DD

Hiába ez a finomkodó színjátékod,akinek van egy kis élettapasztalat,könnyedén átlát rajtad!Ahogy már mondtam, te csak a virtuális világban hiszed magad valakinek,de a valóságban örökké egy kis senki maradsz aki semmiben nem tud kitűnni és a neten akarja valahogy felhívni magára a figyelmet!xDD Hát hajrá!! :)) Ez a mondat még sokszor eszedbe fog jutni a közeljövőben ebben biztos vagyok ;))

Sok sikert, szükséged lesz rá :DD

2015. júl. 12. 22:03
 28/34 anonim ***** válasza:
(Megsúgom neked, - ha már mindenáron személyem lett elemzésed fő alanya a témakör helyett - hogy már a második diplomámnál tartok, mellette pályakezdőként a sokszorosát keresem meg a te segélykédnek/minimálbérednek. Sem barátoknak, sem kapcsolatoknak nem vagyok híján, és attól még, mert szeretek ezen az oldalon is lógni, és beoltogatni az ilyen ótvar suttyókat, még nem a négy fal között élek... nagyon nem.:D És ne legyél olyan nagyra az élettapasztalatoddal, mert oly nagy ívben tüzelsz mellé, banyuskám, hogy öröm nézni.:) Mindvégig azt hiszed én vagyok nevetséges, közben meg úgy vered a nyálad itt mint valami padlócirkáló chihuahua, aki örül, ha a mellette elmenő vizsla legalább lehugyozza.)
2015. júl. 12. 23:32
 29/34 anonim ***** válasza:

Azt hittem ennél okosabb vagy de tévedtem..xDDDD

Kit érdekel a elkúrt életed te nyomi? Kérdezett valaki?xDD Megint azt hiszed majd valaki megdicsér a kis képzeletbeli virtuális világod megformálása miatt?:DDD

Hiába fényezed magad,akkor is egy genetikai hulladék maradsz aki itt veri a mellét a nagy semmire... van pár betanult szöveged és azt hiszed menő vagy? .DDKomolyan a 80 éves nagypapám jobban oltogat mint te valaha is fogsz...f***fej :DDD

Egyfolytában röhögök a szánalmas vergődéseden :DDDTe akarod lezárni a vitát de nem tudsz kussban maradni és egy 10 éves gyerek szintjén próbálod kimagyarázni magad a szorult helyzetekből...:DD LOL Bújj el szépen és ne égesd magad jobban! xDDD

2015. júl. 13. 03:14
 30/34 anonim ***** válasza:

Na jólvan, erre számítottam tőled..:D

Anyukádnak azért ne mutasd majd meg, amiket idevartyogtál, mert biztosan az utólagos abortusz pártjára állna.. Azt mégsem kívánhatom, üde színfoltként ragyogod be a társadalom Mónika-show által is feltáratlan mélységeit. A megnyilvánulásaid roppant primitívek, javaslom, hogy fejleszd magad.;) Remélem mégsem vagy lány, mert az esetben egy ordas lotyóénál magasabb szinten nem állhatsz.

2015. júl. 13. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!