Ha valaki a városban papucsban járkál (pl strandpapucs), az gáz?
"Olyan nincs, hogy mi objektíven gáz."
Na pontosan erről van szó. :)
Értelmetlen azt nézni, hogy mások mit viselnek az utcán...
Én is nekiállhatok háborogni magamban, hogy megint egy ilyen pufidzsekis... Senkit nem érdekel, és csak magamnak okozok kellemetlenséget. Közben persze azt kívánhatom, bár csak lenne ilyen, hogy gyakorikerdesek.hu, ahol majd valaki megkérdezi, ciki-é a pufidzseki... és akkor beírhassam izomból, hogy "IGEEN!"
Szóval ez szerintem pitiánerség.
U.I: legalább annyi tisztesség legyen már benned, h. nem tünteted fel másoknak magad mert a béna írásodról lerí, h ugyanaz a személy... :DDD LOl
Csak tudnám Isten minek teremtette ilyen társadalom söpredékét mint te... :OO :))
Jut eszembe... :DDD Az első válasz elküldve 9:00, második: 9:46, harmadik: 10:30
pont amilyen időközönként a nyomorék szövegedet küldözgetted eddig is... abszolút nem feltűnő... :DD
Szerintem ne járasd le magad ennél is jobban...xDD
Mindannyian szánalmasak vagytok, befejezhetnétek most már a viaskodást. Nem is értem miért nem privát üzenetben vitatjátok meg a személyes problémáitokat...
19/24: Tényleg elég lett volna a saját véleményed kifejteni és nem belevonni a többi hozzászóló értékrendjét! Elindítottál egy lavinát aminek meg lett a eredménye, viszont értelme annál kevesebb. Véleményt bárki írhat, ezért nem kell akadékoskodónak lenned. A trágár kifejezésektől eltekintve, ha tényleg rendelkezel minimális alapintelligenciával, akkor pontot teszel ennek az értelmetlen vitának a végére.
Kedves kérdező! Olyan nincs, hogy gáz! Az én véleményem szerint elfogadott a strandpapucs használata, de nem városi viseletre! Strandra vagy otthoni környezetben nyugodtan használd, így biztos nem fog senkinek szemet szúrni! (:
Na most jön az a rész amikor magát állítja be áldozati báránynak ez az értelmi fogyatékos... öcsém, h. tudsz ennyire szánalmas lenni.. xDD
Mindenki visszaolvashatja az előzményeket és tiszta képet kap rólad :))
Remélem egyszer te is felnősz és rájössz h az élet nem arról szól, h. az interneten provokálsz másokat, beleviszed az embereket a mocskos kis játékodba majd amikor szorul a hurok gyorsan lelécelsz! :DD
Hiába ez a finomkodó színjátékod,akinek van egy kis élettapasztalat,könnyedén átlát rajtad!Ahogy már mondtam, te csak a virtuális világban hiszed magad valakinek,de a valóságban örökké egy kis senki maradsz aki semmiben nem tud kitűnni és a neten akarja valahogy felhívni magára a figyelmet!xDD Hát hajrá!! :)) Ez a mondat még sokszor eszedbe fog jutni a közeljövőben ebben biztos vagyok ;))
Sok sikert, szükséged lesz rá :DD
Azt hittem ennél okosabb vagy de tévedtem..xDDDD
Kit érdekel a elkúrt életed te nyomi? Kérdezett valaki?xDD Megint azt hiszed majd valaki megdicsér a kis képzeletbeli virtuális világod megformálása miatt?:DDD
Hiába fényezed magad,akkor is egy genetikai hulladék maradsz aki itt veri a mellét a nagy semmire... van pár betanult szöveged és azt hiszed menő vagy? .DDKomolyan a 80 éves nagypapám jobban oltogat mint te valaha is fogsz...f***fej :DDD
Egyfolytában röhögök a szánalmas vergődéseden :DDDTe akarod lezárni a vitát de nem tudsz kussban maradni és egy 10 éves gyerek szintjén próbálod kimagyarázni magad a szorult helyzetekből...:DD LOL Bújj el szépen és ne égesd magad jobban! xDDD
Na jólvan, erre számítottam tőled..:D
Anyukádnak azért ne mutasd majd meg, amiket idevartyogtál, mert biztosan az utólagos abortusz pártjára állna.. Azt mégsem kívánhatom, üde színfoltként ragyogod be a társadalom Mónika-show által is feltáratlan mélységeit. A megnyilvánulásaid roppant primitívek, javaslom, hogy fejleszd magad.;) Remélem mégsem vagy lány, mert az esetben egy ordas lotyóénál magasabb szinten nem állhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!