Hogy vegyek strandpapucsot?
Figyelt kérdés
ugyértem simán bekocogok a boltba le a cipő,zokni aztán probálgatok?#vásárlás #strandpapucs.
2013. jún. 26. 00:47
1/4 anonim válasza:
Zoknit miért vennéd le? nem is engedik a cipőboltban hogy zokni nélkül próbálgassanak cipőt. Azért egy papucs méretet el lehet találni, az nem lesz szűk mint egy cipő. Ahhoz nagyon alul kell méretezni.
2/4 anonim válasza:
Ahányas lábad van, olyan strandpapucsot veszel, nem mindenhol engedik meg, kérdezz rá.:)
3/4 anonim válasza:
Nekem simán megengedték, hogy a lábujjas papucsot mezítlábra próbáljam. Kihozta az eladó, én jólnevelten csak a talpamhoz méregettem hozzá, erre ő szólt, hogy nyudodtan levehetema zoknit és úgy próbálhatom. Szóval szerintem üzlete is válogatja. Vagy belőlem kinézték, hogy normális, ápolt lehet a lábam :)
4/4 anonim válasza:
énis zokni nélkül próbálgatom szandálokat, vagy papucsot, sarut stb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!