Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhát vegyek fel erre...

Milyen ruhát vegyek fel erre a party-ra, hogy csini és dögös legyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok én egy 16 és fél éves lány vagyok :) fél éve szakítottunk a barátommal, de a mai napig hiányzik :// és mondta barátnőm, hogy megyünk el bulizni és bemutat pár fiúnak...szerintetek mit vegyek fel, hogy csini legyek? esetleg smink tippeket is ajánlhattok kék szemem van :) Előre is köszi a tippeket! :)

2013. jún. 23. 15:56
 1/2 anonim válasza:
2013. jún. 23. 18:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél valami egyszerűt, nemkell túlbonyolítani az ilyesmit, a lényeg az ,hogy te gyönyörűnek érezd magad a ruhában, mert akkor magabiztos leszel, és ezt a pasik is kiszúrják! Egyébként az első válaszoló tippje nekem nagyon bejön, én is valami ilyesmire gondolnék. ;) sok sikert a partyhoz!
2013. jún. 24. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!