Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel Nobody Moves...

Mit vegyek fel Nobody Moves bulira?

Figyelt kérdés

2013. jan. 26. 20:30
 1/4 anonim válasza:
Én metaloid ruhát húznék, rozsomák karmokkal egybekötve! Szemüvegnek két CD-t használnék (csajoknak bejön). ;-) Jó bulizást! \m/
2013. jan. 28. 07:02
 2/4 kisssss válasza:
szoknyát... meg melltartót elég is...
2013. jan. 28. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:

lány vagy egyáltalán?

vegyél fel csőfarmert, kényelmes cipőt, meg valami vidám pólót, rá egy egyszerű, egyszínű pulcsit. (mondjuk fehér, mert ha rávilágít az UV jól tud kinézni.) ez mindkét nemhez tudom javasolni. és mielőtt valaki leszólna, hogy ez túl alul öltözött elmondanám, hogy nagyrészt ígyvannak öltözve az emberek. én mikor voltam egy v kivágású fekete ujjatlant, rá egy fekete inget vettem sötétkék skinnyfarmerrel meg fekete topánkával. talán kicsit túl sötét voltam oda.

irigyellek, hogy mész :D jó bulizást

2013. jan. 30. 14:04
 4/4 anonim válasza:
Szia! szerintem menj el Dunaújvárosba a vasműbe, feküdj be az egyik LD Konverter alá, 10 perc múlva nagyobb fém leszel mint bármelyik nobody moves tag, a buliba mindenki graffitizni fog rád és ha igazán jól nyomod, még haza is visznek és kiraknak az erkélyre dísznek.
2013. febr. 1. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!