Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Márciusban esküvőre megyek....

Márciusban esküvőre megyek. Milyen ruhát vegyek fel?

Figyelt kérdés
Mindenképp új ruhát szeretnék vásárolni.Nem tudom,hogy mégis mit nézzek,mit illik felvenni,mert kb 10 éves koromban voltam egyszer egy lagziban,azóta sem...21 éves nő vagyok,imádok divatosan,csinosan öltözni,de most ötletem sincs!Cipő,ruha (egyberészes),nadrág,esetleg cicanadrág valami hosszított felsővel?Vagy mégis mit? Nem az utolsó percekben szeretnék dönteni és kapkodni, szaladgálni,mert időm sincsen munka mellett.Szeretném jövőhéten,max 2 héten belül letudni a ruha témát!:)

2013. jan. 26. 15:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nézz körül Tally Weijl-be ott vannak elég jó ruhák :)
2013. jan. 26. 15:58
 2/2 anonim ***** válasza:
fehér szettet semmiképp. amúgy ne a tally weijlt nem javaslom, ott 'túlszabottak' a ruhák. a H&M-ben letisztult darabokra bukkanhatsz.
2013. jan. 26. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!