Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha valaki a városban papucsban...

Ha valaki a városban papucsban járkál (pl strandpapucs), az gáz?

Figyelt kérdés

2015. júl. 3. 05:34
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Minden gyakorikérdésekes öltözködésrendész szerint az. De a legtöbb tőlük különböző ember még mezítláb is többet ér, mint ők makkos cipőben vagy lakkcipőben. Úgyhogy a véleményük is ennyit nyom a latba.
2015. júl. 7. 17:09
 12/34 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! A kérdező nem arra volt kíváncsi, hogy ki mennyire emberséges a való életben. Feltett egy kérdést, amire mi őszintén válaszoltunk. Gondolkozz már egy kicsit ésszerűen. Ha annyira esztétikus lenne műanyag strandpapucsban flangálni a városban, akkor bizonyára nem lenne ennyi ellenérv! A többség szerint egyöntetűen GÁZ a strandpapucs használata városi viselet szempontjából! Szerintem senkinek sem áll szándékában kötözködni azzal, hogy kifejti a véleményét. Viszont már magában a gondolat is furcsa, hogy egyáltalán valakinek ilyen eszébe jut! :-)
2015. júl. 10. 01:22
 13/34 anonim ***** válasza:
Alapvetően bizarr dolog mások öltözködésével foglalkozni. De ugyanígy mondhatnám példaként mások életmódjának "elítélését", "tolerálását"... Nem ítélhetsz el, nem tolerálhatsz semmit, amiben nem vagy illetékes. És mindaddig, amíg ő nem csorbítja a te jogaidat, a te szabadságodat, addig illetéktelen vagy abban, hogy ő hogyan él, mit csinál. Ezért nem értem, hogy milyen alapon öltözködésrendészkednek itt néhányan akármiféle jogosítványok nélkül. Persze igen, a jogosítvány a kérdező bizonytalansága, semmilyensége, hogy rászorul arra, hogy mások mondják meg neki mit-merre-meddig... De inkább arra kellene őt tanítani, hogy döntsön önállóan saját belátása szerint, itt pl arról, hogy jár-e papucsban, vagy sem. Mert ez rajta kívül senkit nem érint. Csak hát az ilyen tétova emberekre mindig lecsapnak ezek a (jelen esetben öltözködés)rendészek, akikre amúgy soha senki nem kíváncsi, de itt és most élvezik, hogy végre valakit kontrollálhatnak. Szeretnek másoknak dirigálni, mert így érzik csak fontosnak magukat.:D Pedig hát így sem azok... csak amolyan mindenlébenkanál kotnyeles varnyúk.
2015. júl. 10. 09:45
 14/34 anonim ***** válasza:
utolsó te tényleg hibbant vagy xD az előző válaszíró is szépen és érthetően felvázolta, h. mindnyájan a kérdésre válaszoltunk.... ha te egy falusi paraszt vagy aki épp most költözött a városba és ezzel akarsz új divatot teremteni,akkor tedd nyugodtan nevetség tárgyává magadat...ennyi!!xDEttől még a tényállás nem változik... a gumipapucs városba ugyanolyan proli viselet mint a szandál zoknival kombo :)))
2015. júl. 10. 14:24
 15/34 anonim ***** válasza:

Akar a rák divatot teremteni... A divat a birkáknak van kitalálva, mint az öltözködésrendészek. Az ő szellemi példaképeik az úgynevezett "divatdiktátorok".

"A tényállás nem változik" :DD Mondja valami 15 éves liba.:D (Ha több, akkor még viccesebb) Ki nevetteti ki magát valójában?

Na, bizonyítsd be, hogy ez a tényállás úgymond. Mire alapozod?

2015. júl. 10. 18:30
 16/34 anonim ***** válasza:
Ordít rólad mennyire begyepesedett felfogású levedlett paraszt vagy!!xDD
2015. júl. 11. 03:17
 17/34 anonim ***** válasza:

Rendben... azt hittem menni fog a szövegértés, de nem erőltetem.:D

Megfogalmazom egyszerűbben, úgy hátha felfoghatóbb.

Azt hiszitek, hogy a kérdésre válaszoltatok. Pedig ti arra a kérdésre válaszoltatok valójában, hogy "SZERINTETEK gáz-e, ha valaki papucsban mászkál?"

De a kérdés az volt, ami fent olvasható. Arra a válasz az, amit én írtam.

Egyszerűbb megfogalmazás egyszerű embereknek. ;)

2015. júl. 11. 10:42
 18/34 anonim ***** válasza:
Te Isten barma...tedd hasznossá magad és ganézd ki az istállót!!xDDD Másra úgysem vagy való.... :)))
2015. júl. 11. 17:57
 19/34 anonim ***** válasza:
Dehogy ganézom ki az istállót, épp eleget foglalkoztam már veled. Majd betemet téged az újabb réteg csőcselék. ;)
2015. júl. 12. 09:00
 20/34 anonim ***** válasza:
77%-os... elég érdekes az okfejtegetésed arról, hogy arra válaszoltunk, hogy szerintük mi gáz :D. Olyan nincs, hogy mi objektíven gáz. A tolvaj azt fogja mondani, hogy lopni nem gáz, a pedofil azt, hogy kisgyerekekre gerjedni nem gáz, kb. És ha ennyien válaszolják, hogy "szerintük" igenis gáz az utcára a strandpapucs, akkor annak megvan az oka. Persze, aki tojik arra, mások mit gondolnak, érezze jól magát, de akkor ne legyen felháborodva, ha furán néznek rá. Aki ezt meg nem bírja, az inkább igenis kérdezze meg.
2015. júl. 12. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!