Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hülyének néznétek egy ilyen...

Hülyének néznétek egy ilyen embert?

Figyelt kérdés

Szóval ha május-júniusban látnátok egy férfit korán reggel az utcán, (amint megy a helyi kisboltba), fürdőköpenyben, hosszú pizsamanadrágban, valamnint strandpapucsban (zokni nélkül), akkor mit gondolnátok?

Persze az úr nem csak úgy meg, hanem a családjána vásárolna reggelit!

2014. dec. 4. 16:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A legkevésbé sem érdekelne, azt csinál, amit akar. De ha őt ennyire érdekli, más mit gondol, inkább ne így csinálja.
2014. dec. 4. 16:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen, ennyire érdekli. Láttott már korábban hasonló öltözetbei más embnert az utcán, és hát gondolta, hogy nem bajlódik ő az öltözködéssel, mert ha hazaér, utána visszafekszik az ágyba, hiszen úgyis 9 órakor kel...
2014. dec. 4. 16:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A munkám során találkozom elég csodabogárral, szóval már megszoktam őket. Magyarul nem érdekelne.
2014. dec. 4. 16:35
 4/11 anonim ***** válasza:
65%

Meglepődnék, mert nem szokás, fura.

De végül is igaza van. Ha utána úgy is visszafekszik, minek öltözködjön.

Irigyelném, hogy ilyen bátor :)

2014. dec. 4. 16:58
 5/11 anonim ***** válasza:
76%

Hát azt gondolnám, hogy elég igénytelen. Aki arra is lusta, hogy felvegyen egy melegítőt meg egy pólót - ez így kb nulla energiát igényel és vígan fetrenghet benne utána - az valószínűleg arcot, fogat se mosott, csak kiesett az ágyból. Annyival azért meg lehet tisztelni az embertársakat.

De különösebben nem foglalkoztatnak az ilyenek, szóval csak elkönyvelném magamban a dolgot és kész. :D

2014. dec. 4. 17:16
 6/11 anonim ***** válasza:
68%

ha elmondja hogy fogadást veszített akkor nem :D

de amúgy tényleg annyira megeröltető ez, töllünk is egy kőhajításnyira van a bolt és mindig rendesen felöltözök mikor bevásárlok

2014. dec. 4. 17:24
 7/11 anonim ***** válasza:
31%

Őszintén? Eléggé.

Higiénikusnak se tartom. Abban, amit kint viselek, még a kanapéra sem ülök le, nemhogy visszafeküdjek az ágyba.

Egyébként tőlünk jóval nyugatabbra szokás ez. De ők még cipővel is képesek bemászni az ágyba, úgyhogy szerintem nem mérvadó.

2014. dec. 4. 17:29
 8/11 anonim ***** válasza:
43%
Azt, hogy mentális betegsége van. A házunkban lakott egy fickó, aki mindig pizsamában vásárolt, skizofrén volt. Öngyilkos lett végül. Azóta ha meglátok egy pizsamában, fürdőköpenyben császkáló embert, összeszorul a szívem és rögtön az ismerősömre gondolok.
2014. dec. 4. 17:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Én nem nézném hülyének, bármi lehet olyan sürgős, hogy az embernek nincs ideje felöltözni rendesen...meg nyáron szerintem üdülőövezetekben kifejezetten gyakori...viszont szerintem se túl higiénikus..
2014. dec. 4. 18:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, annak nézném.
2014. dec. 4. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!