Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyének néznétek a barátnőtöket, ha így járna?
Nos, nekem az esős, párás időben rengeteg baj van a hajammal(ha vasalom, ha nem). Valamiért bebüdösödik tőle, illetve zsíros lesz az állaga, akármit csinálok.
Namost még nincs kapucnis kabátom, ezért arra gondoltam, hogy amíg lemegyek a barátom elé az állomásra, addig bekötöm a fejem egy kendővel/sállal. Kicsit öreg nénis,de így nem menne tönkre a hajam.
Viszont a problémám, hogy a barátom eléggé "kritikus". Pl. van egy felsőm, amit agyondicsértek, viszont a barátom majdnem kiröhögött miatta.
Vagy ha egy picit bevan gyűrődve a ruhám, egyből elkezd "nevetni".
Télen, amikor felvettem egy téli sapkát, már abban is hülyének éreztem magam miatta.
Ha felveszem a sapkám, akkoris azt mondja, hogy furán áll, így már azt se merem hordani előtte.
Nagyon hülyén nézhetnék így ki? Nem azt akarom, hogy így sétáljak az utcán, csak az az 5 perc távolság, amíg lemegyek érte.:D Nagyon gáz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!